Натассія Мальте

Натассія Мальте (Natassia Malthe / Натассия Мальте) – професійна модель. У кіно вона знімається з 1998 р. На її рахунку – ролі у картинах “Непристойна поведінка” (1998), “Лейк Плесід – озеро жаху” (1999), “Хелловін: воскрешення” (2002), “Хлопчача вечірка” (2003). Серед її телевізійних робіт – “Щоденник кар’єристки”, де Натассія зіграла найкращу подругу героїні Дженніфер Лав Х’юїтт, головні ролі у стрічках “Весільна сукня” та “24 години”. Акторка також брала участь в епізодах багатьох серіалів, таких, як “Мертва зона”, “Шоу Кріса Ісаака” та “Лос Лучадорес”. Однак найбільше вона запам’яталась в бойовику [“Електра”->elektra] (2005) Роба Боумана, де зіграла Тифозну Мері – таємну зброю лідера культу ніндзя Кірігі. “Поцілунок смерті”, за допомогою якого лиходійка намагається вбити головну героїню ([Дженніфер Гарнер->jennifer-garner]), отримав номінацію на премію “MTV Movie Award” у відповідній категорії.

malte1

У наступній картині, екранізації популярної комп’ютерної гри [“DOA: живі чи мертві”->doa] (2006) Корі Юеня, Натассії знову дістався негативний персонаж – ніндзя Айана, яка прибуває на турнір з бойових мистецтв, щоб вбити свою зведену сестру Касумі ([Девон Аокі->devon-aoki]). Для ролі Мальте довелося змінити зовнішність: вона скептично ставилась до перспективи короткої стрижки, до того ж пурпурового кольору, але результат їй сподобався.

malte1

У “Вовках-перевертнях” Натассія зіграла Соню – коханку Варека (Джейсон Бер), ватажка зграї перевертнів. “Ми як дикі ковбої, – розповідає актриса про свою героїню. – Якби я була вовком-перевертнем, то була б саме такою. Це, напевно, мрія кожної дівчини – мати тату, одягатись у шкіру і їздити на “Харлеї” з волоссям, що дико розвивається за тобою. Я навіть заходила в бар у своєму костюмі, і деякі хлопці з байкерських банд дуріли, думаючи, що я справжня байкерша”. У сценах з перетвореннями на монстрів Мальте одягала світлу шкіру з домішкою ангори, яку жартома називала “хутро від Prada”. Акторці також довелося з нуля вчитися їздити на мотоциклі, і вона чудово з цим упоралась.

malte1

Наступна стрічка за участю Натассії вийде на екрани наступного року. Це друга частина містичного бойовика “Бладрейн”, знятого за сюжетом комп’ютерної гри від UbiSoft. Крістанна Локен, яка виконала головну роль у першому фільмі, віддала перевагу телесеріалу “Пейнкілер Джейн”, тому режисер Уве Болл запросив Мальте. Картина, яка має підзаголовок “Звільнення”, розповість про далекі часи Дикого Заходу, де Рейн зустрічає вампіра Біллі Кіда. Крім Мальте, у стрічці знялись Майкл Екланд та Зак Вард. Нещодавно актриса також взяла участь у незалежному фільмі “Секс і смерть 101” з Вайноною Райдер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *