Розплата

Розплата (Payback / Расплата). США, 1999. Режисер Браян Хелгеленд. У ролях: Мел Гібсон, Грегг Хенрі, Марія Белло, Дебора Кара Ангер, Люсі Ліу, Кріс Крістофферсон.

Новий канал, неділя 6 серпня, 19.20

Група аферистів блискуче провела операцію, після якої один з них, Вел (Хенрі), вирішив забрати долю свого партнера Портера (Гібсон), як і його дружину. Всупереч очікуванням “друга”, смертельно поранений Портер вижив і вирішив помститися… Однозначно вдалим цей сучасний варіант “чорного фільму” назвати не можна, однак він принаймні кращий за більшість гібсонівських стрічок 90-х (останні “Смертельні зброї”, “Теорія змови” тощо). Запам’ятовується Ліу у ролі бандитки-садистки.

Розплата (Payback / Расплата). США, 1999. Режисер Браян Хелгеленд. У ролях: [Мел Гібсон->mel-gibson], Грегг Хенрі, Марія Белло, Дебора Кара Ангер, [Люсі Ліу->lucy-liu], Кріс Крістофферсон.

Інтер, середа 2 квітня, 23.30

Група аферистів блискуче провела операцію, після якої один з них, Вел (Хенрі), вирішив забрати долю свого партнера Портера (Гібсон), як і його дружину. Всупереч очікуванням “друга”, смертельно поранений Портер вижив і вирішив помститися… Однозначно вдалим цей сучасний варіант “чорного фільму” назвати не можна, однак він принаймні кращий за більшість гібсонівських стрічок 90-х (останні [“Смертельні зброї”->lethal-weapon], “Теорія змови” тощо). Запам’ятовується Ліу у ролі бандитки-садистки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *