Викидайли

Викидайли (Knockaround Guys / Вышибалы). США, 2002. Режисери Браян Коппелман та Дейвід Левін. У ролях: Баррі Пеппер, [Він Дізель->vin-diesel], Сет Грін, Ендрю Даволі, [Денніс Хоппер->dennis-hopper], [Джон Малкович->john-malcovich], Джош Мостел, Том Нунан, Шон Дойл, Кевін Гейдж, Френк Пеллегріно.

ICTV, неділя 1 червня, 19.25

Син відомого бруклінського гангстера Метт Демарет (Пеппер) переконує свого батька (Хоппер) доручити йому та його друзям (Дізель, Грін, Даволі) важливу справу. Мафіозі наказує їм перевезти сумку з великою сумою грошей, однак хлопці гублять її у невеликому містечку в штаті Монтана і змушені мати справу з місцевим шерифом…

Дебютанти у режисурі Коппелман та Левін (сценаристи «Шулерів» Джона Дала) знімали цю стрічку восени 1999 р. у Торонто, Альберті і Онтаріо (Канада). Жоден з чотирьох головних виконавців тоді ще не був зіркою. Картина мала вийти на екрани 12 січня 2001 р., проте згодом її прем’єру переносили на квітень та серпень 2001-го; врешті-решт продюсери зупинились на 11 жовтня 2002 р. За цей час Дізель встиг стати зіркою першої величини, знявшись у блокбастерах Роба Коена [«Форсаж»->fast-and-furious] та [«Три ікси»->xxx], тому й «Викидайлів» рекламували як ще один «фільм Дізеля». Супермен нового покоління, як завжди, є непереможним у сутичках і влучно стріляє, але його роль не можна назвати головною, і саме це розчарувало більшість американських глядачів (касові збори стрічки у прокаті США склали лише 6 млн. доларів). Що ж стосується картини в цілому, то вона не дуже вдало намагається продовжувати традиції «Скажених псів». Поява на екрані досвідчених Хоппера та Малковича час від часу оживляє дію, однак навіть їх спільних зусиль не вистачає для того, щоб підтримувати інтерес до сюжету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *