Дуже страшне кiно-2

Дуже страшне кiно-2 (Scary Movie 2 / Очень страшное кино-2). США, 2001. Режисер Кiнен Айворi Веянс. У ролях: Анна Ферiс, Марлон Веянс, Шон Веянс, Крiс Мастерсон, Реджина Холл, Тiм Каррi, Джеймс Вудс, Кетлiн Робертсон, Крiс Еллiотт, Торi Спеллiнг, Рiчард Молл.

Iнтер, четвер 5 сiчня, 23.10

Група пiдлiткiв на чолi з Сiднi Кембелл (Ферiс) потрапляe до старого будинку, де бiгають недолугi скелети, лiтаe розлючений привид i хазяйнуe дворецький-манiяк. У це похмуре мiсце героiв привiз пiдлий психiатр (Каррi), який зiбрався вивчати нечисту силу, але не врахував, що гостi з iншого свiту можуть бути тупiшими за американських школярiв…

У продовженнi хiта “Дуже страшне кiно” брати Веянси (Кiнен Айворi – режисер, Марлон i Шон – сценаристи та актори) знову познущалися з найгучнiших блокбастерiв останнiх рокiв (“Привид будинку на пагорбi”, “Янголи Чарлi”, “Ганнiбал”, “Тигр скрадаeться…” та iн.). Студiя “Мiрамакс” видiлила на постановку другоi частини набагато бiльше грошей (45 млн. доларiв), що дозволило Веянсам використати дорогi спецефекти i запросити на епiзодичнi ролi кiлькох голлiвудських зiрок. Комерцiйний результат iхнiх старань виявився непоганим: 71 млн. доларiв у прокатi США. Темношкiрим братикам, звичайно, не бракуe енергii i бажання розважати глядачiв, а от з фантазieю у них суттeвi проблеми (не кажучи вже про смак). Усе iхнe пародiювання обмежуeться набором грубих жартiв та трюкiв, якi можна побачити у десятках “негритянських комедiй”. З-помiж виконавцiв вирiзняeться лише Вудс, котрий граe комiчного священика-“екзорциста”. Цю роль спочатку мав виконувати Марлон Брандо, однак пневмонiя, якою видатний актор захворiв перед зйомками, “врятувала” його вiд участi у низькопробному опусi.

Дуже страшне кiно-2 (Scary Movie 2 / Очень страшное кино-2). США, 2001. Режисер Кiнен Айворi Веянс. У ролях: [Анна Ферiс->anna-faris], Марлон Веянс, Шон Веянс, Крiс Мастерсон, Реджина Холл, [Тiм Каррi->tim-curry], [Джеймс Вудс->james-woods], Кетлiн Робертсон, Крiс Еллiотт, Торi Спеллiнг, Рiчард Молл.

Новий канал, п’ятниця 6 червня, 23.05

Група пiдлiткiв на чолi з Сiднi Кембелл (Ферiс) потрапляe до старого будинку, де бiгають недолугi скелети, лiтаe розлючений привид i хазяйнуe дворецький-манiяк. У це похмуре мiсце героiв привiз пiдлий психiатр (Каррi), який зiбрався вивчати нечисту силу, але не врахував, що гостi з iншого свiту можуть бути тупiшими за американських школярiв…

У продовженнi хiта [“Дуже страшне кiно”->scary-movie] брати Веянси (Кiнен Айворi – режисер, Марлон i Шон – сценаристи та актори) знову познущалися з найгучнiших блокбастерiв останнiх рокiв (“Привид будинку на пагорбi”, “Янголи Чарлi”, “Ганнiбал”, “Тигр скрадаeться…” та iн.). Студiя “Мiрамакс” видiлила на постановку другоi частини набагато бiльше грошей (45 млн. доларiв), що дозволило Веянсам використати дорогi спецефекти i запросити на епiзодичнi ролi кiлькох голлiвудських зiрок. Комерцiйний результат iхнiх старань виявився непоганим: 71 млн. доларiв у прокатi США. Темношкiрим братикам, звичайно, не бракуe енергii i бажання розважати глядачiв, а от з фантазieю у них суттeвi проблеми (не кажучи вже про смак). Усе iхнe пародiювання обмежуeться набором грубих жартiв та трюкiв, якi можна побачити у десятках “негритянських комедiй”. З-помiж виконавцiв вирiзняeться лише Вудс, котрий граe комiчного священика-“екзорциста”. Цю роль спочатку мав виконувати Марлон Брандо, однак пневмонiя, якою видатний актор захворiв перед зйомками, “врятувала” його вiд участi у низькопробному опусi.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *