Білі ципоньки

Білі ципоньки (White Chicks / Белые цыпочки). США, 2004. Режисер Кінен Айворі Веянс. У ролях: Марлон Веянс, Шон Веянс, Джеймі Кінг, Френкі Фейсон, Локлін Манро.

ТРК “Україна”, середа 3 грудня, 21.30

Двоє темношкірих поліцейських, які щойно зірвали операцію із затримки наркоділків, отримують нове завдання: зустріти двох юних мільйонерок, яких, судячи з усього, невдовзі викрадуть. Герої вирішують розкрити справу, зайнявши місце потенційних жертв…

Брати Веянси відмовились робити третю частину «Дуже страшного кіно» і давно обіцяну пародійну стрічку про прибульців. Натомість вони зосередились на картинах про діяльність агентів під прикриттям: в інтерв’ю брати згадували такі відомі фільми, як [«Донні Браско»->donnie-brasco] (1997) та «Стеження» (1987), а також класику «блексплойтекшн» «Супермуха». Втім, «Білі ципоньки» не схожі на пародію на жодну із вищезгаданих стрічок. Це просто типовий набір вульгарних жартів, якими Веянси звикли розважати своїх вдячних глядачів. З цього могла б вийти сатира на звичаї молодих мільйонерок, якби не брак фантазії у режисера і головних виконавців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *