Привид опери

Привид опери (The Phantom of the Opera / Призрак оперы). США, 2004. Режисер [Джоел Шумахер->joel-shumaher]. У ролях: [Джерард Батлер->gerard-butler], [Еммі Россум->emmy-rossum], Патрік Вілсон, Дженніфер Еллісон.

1+1, неділя 4 січня, 21.40

Ерік (Батлер), «привид», що живе в Паризькій Опері, стає покровителем юної статистки Крістіни (Россум), в яку закохався. Таємничий благодійник допомагає дівчині робити кар’єру співачки, безжалісно знищуючи усіх, хто стає у нього на шляху…

phantom

Схоже, що слова кінознавців про відродження мюзиклу були перебільшенням. Цілком можливо, що «Мулен Руж» та [«Чикаго»->chicago] стануть для цього жанру тим, чим були для вестерну «Танці з вовками» і «Непробачений», тобто одиничними вдалими роботами. В усякому разі, серед високобюджетних мюзиклів, які зараз з’являються, наче гриби після дощу, більше провалів, ніж успіхів. Типовий приклад – «Привид опери» Шумахера, затягнений, нуднуватий і з не дуже вдало підібраними акторами (особливо це стосується головного виконавця). Стрічці бракує і захоплюючих музичних номерів, і необхідної для такого сюжету атмосфери загадковості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *