Луні Тьюнз: знову у справі

Луні Тьюнз: знову у справі (Looney Tunes: Back in Action / Луни Тьюнз: снова в деле). США, 2003. Режисер Джо Данте. У ролях: [Брендан Фрейзер->brendan-fraser], [Дженна Елфмен->jenna-elfman], Тімоті Далтон, Джоан К’юсак, Хізер Локлір, Стів Мартін, Білл Голдберг, Марк Лоренс, Рон Перлман, Білл Маккінні, Лео Россі.

ICTV, п’ятниця 21 серпня, 16.40

Стрічка, в якій поєднуються анімація і гра живих акторів, розповідає про пригоди у реальному світі знаменитих мультиплікаційних персонажів – Багса Банні, Даффі Дака тощо. Коли Даффі звільняють зі студії «Ворнер Бразерс», він разом з сином кінозірки (Фрейзер) вплутується у небезпечну аферу, зриваючи плани владолюбного маніяка (Мартін)…

«Луні Тьюнз» – це «Веселі мелодії», відомий мультсеріал «Ворнер Бразерс», який приніс славу Багсу Банні, Даффі Даку та іншим анімаційним зіркам кінокомпанії. На великий екран ці персонажі вперше потрапили у 1996 р. у картині «Космічний баскетбол», яка користувалась популярністю у глядачів (86 млн. доларів у США). Спроба повторити цей успіх зазнала невдачі: стрічка «Луні Тьюнз: знову у справі» провалилась у прокаті, зібравши в Америці лише 15 мільйонів. Не допомогли ні найсучасніші (на той час) спецефекти, ні гостьові виступи зірок, ні пародіювання голлівудської продукції останніх років. Картина стартує дуже жваво, але швидко потрапляє у пастку до тих самих штампів, які намагається висміювати. З акторів найбільше розчаровує Мартін, який зробив свого суперлиходія занадто карикатурним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *