Рейчел Ніколс

Рейчел Ніколс (Rachel Nichols / Рейчел Николс) народилась 8 січня 1980 р. у місті Огаста (штат Мен). Вона добре вчилась у школі, займалась спортом і брала участь у шкільних змаганнях з легкої атлетики. Під час навчання у старших класах їздила за обміном до Франції і прожила там кілька місяців. У 1998 р. Рейчел закінчила школу і вступила до Колумбійського університету на відділення економіки та психології. За її словами, вона зовсім випадково опинилась в потрібному місці в потрібний час і стала фотомоделлю. Успіх у цій професії став для неї несподіванкою. Ніколс співпрацювала з журналами Guess? та Abercrombie & Fitch і з косметичними компаніями L’Oreal та Nicole Miller, після чого вирішила робити кар’єру у шоу-бізнесі і пішла вчитися на факультет акторської майстерності.

nikols1.jpg

У 2002 р. Рейчел отримала свою першу роль – офіціантка Алекса у популярному серіалі “Секс і місто”. Невдовзі її взяли на головну жіночу роль у комедії “Тупий та ще тупіший за тупого: коли Гаррі зустрів Ллойда” (2003). Фільм не мав такого успіху в прокаті, як його знаменитий попередник, “Тупий та ще тупіший” (1994) братів Фареллі з Джимом Керрі та Джеффом Денієлсом, однак Ніколс помітили, і вона опинилась на 28-му місці у списку ста найбільш сексапільних жінок, складеному журналом “Максим”. Незважаючи на інтенсивну роботу в кіно і на подіумі, актриса все ж таки змогла закінчити університет: вона здала останній іспит за кілька днів до від’їзду на зйомки “Тупого” і отримала дві степені, з математики та економіки.

nikols2.jpg

Після кількох ролей у розважальному кіно Ніколс продемонструвала драматичний талант у серіалі “Особливий відділ” (2005), який йшов на телеекранах усього один сезон, але згодом став культовим. Рейчел також знімалась у серіалах “Шпигунка” (роль спецагента ЦРУ Рейчел Гібсон) та “Лінія вогню”. Найпомітніші фільми за її участю – “Жах Емітівілю” (2005), “Продавщиця” (2005), “Темний ліс” (2006), “Воскрешаючи чемпіона” (2007), “Паркування” (2007), “Вони” (2007), “Джинси-талісман-2” (2008), “Власник продає” (2008).

Цього року Ніколс можна побачити на екранах у двох високобюджетних стрічках – у “Зоряному шляху” та в “Атаці Кобри”. Її героїня в останній картині – член команди “Джи Ай Джо” Шона О’Хара на прізвисько Скарлет. Будучи неймовірно розумною, красуня Шона закінчила коледж у 12 років, тому у неї не було шкільних любовних романів і вона ніяк не може зрозуміти, чому подобається чоловікам. На зйомках фільму акторка обпеклася, випадково потрапивши у вогонь під час роботи над сценою бійки її героїні з Баронесою ([Сієнна Міллер->sienna-miller]).

nikols3.jpg

У липні 2008 р. Рейчел Ніколс вийшла заміж за продюсера Скотта Стабера. Зараз вона живе у Лос-Анджелесі, будує літній будинок у Мексиці, на курорті Кабо Сан Лукас, і часто їздить до батьків, які все ще живуть у штаті Мен.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *