Вище неба

Вище неба (Up in the Air / Мне бы в небо). Комедія / драма. Режисер Джейсон Райтман. У ролях: [Джордж Клуні->george-clooney], [Вєра Фарміга->vera-farmiga], [Анна Кендрік->anna-kendrick], Джейсон Бейтман, Мелані Лінскі.

up-in-air.jpg

Корпоративний спеціаліст із скорочення штатів Раян Бінгем (Клуні) постійно подорожує, усе його життя проходить у готелях, літаках і взятих напрокат автомобілях. Герой налітав майже 10 мільйонів миль і все частіше думає про те, що на нього чекає у майбутньому, адже він вже не молодий.

Клуні каже, що між ним і черговим персонажем багато спільного: їм обом доводилось багато працювати і менше уваги приділяти особистому життю. “Довгі роки я був безробітним актором, і тому, коли мені почали пропонувати ролі, у мене не було сил відмовлятися, – згадує Джордж. – П’ятнадцять років тому я одночасно працював і в кіно, і на телебаченні, 14-16 годин на добу, без вихідних, тому що мені весь час здавалось, що я повинен надолужити втрачене”. Багатьох персонажів, яких звільняє Бінгем, зіграли люди, які дійсно опинились без роботи через кризу: стрічку знімали у Детройті, де всюди помітні наслідки економічної депресії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *