Похмілля-2: З Вегасу до Бангкоку

Похмілля-2: З Вегасу до Бангкоку (The Hangover. Part II / Мальчишник-2: Из Вегаса в Бангкок). Комедія. США, 2011. Режисер Тодд Філліпс. У ролях: [Бредлі Купер->bradley-cooper], Ед Хелмс, Зак Галіфіанакіс, Джастін Барта, Кен Джеонг, Мейсон Лі, [Пол Гіаматі->paul-giamatti].

Hangover_2_Poster.jpg

Філ, Стю, Алан і Даг їдуть до Таїланду на весілля Стю. В результаті троє перших прокидаються у номері готелю в Бангкоку. Вони нічого не пам’ятають з того, що сталося вночі. А головне – вони загубили молодшого брата нареченої Стю, якого взяли з собою розважитися…

З 26 травня стрічку “Похмілля-2: З Вегасу до Бангкоку” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”.

У 2009 р. “Похмілля” (“Вечірка у Вегасі”) зібрало у світовому прокаті понад 467 млн. доларів і здобуло “Золотий глобус” у номінації “Найкраща комедія / мюзикл”.

Режисер і сценарист Філліпс вирішив, що точкою відліку для наступної божевільної вечірки Філа, Стю і Алана має стати місто, яке їм зовсім не підходить. Ідеальним рішенням став Бангкок. Роль власника салону, де роблять татуювання, Філліпс вигадав для Мела Гібсона, проте виконав її Лаям Нісон. Потім сцену довелося перезняти, і оскільки Нісон у той час вже був зайнятий н зйомках “Гніву Титанів”, його замінив Нік Кассаветес.

Одним з нових персонажів стрічки стала мавпочка, яку видресирували, щоб виконувати функцію наркокур’єра. Цю роль виконала капуцин Крістал, на рахунку у якої чимало фільмів, найвідомішими з яких є дві серії “Ночі у музеї”. Тваринка виконала усі трюки, які вимагала роль, проте для кількох епізодів знадобилася допомога знавців комп’ютерних технологій: героїня Крістал палить, а привчати мавпочку палити кінематографістам ніколи б не дозволили американські товариства із захисту тварин. Дізнавшись про сцени з сигаретами, вони відразу підняли галас, і Філліпсу довелось пояснювати, що дим та тліючий кінчик сигарети намалював супервайзер візуальних ефектів Роберт Стадд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *