Згадати все

Згадати все (Total Recall / Вспомнить все). Фантастичний трилер. США, 2012. Режисер [Лен Вайсман->len-wiseman]. У ролях: [Колін Фаррелл->colin-farrell], [Кейт Бекінсейл->kate-bekinsale], [Джессіка Біл->jessica-biel], Браян Кренстон, Білл Найджи, Джон Чо, Бокім Вудбайн, Ітан Хоук.

totalrecall2012poster.jpg

З 9 серпня стрічку “Згадати все” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Звичайний робітник Даг Квейд (Фаррелл) дізнається, що насправді він – суперагент, якому стерли пам’ять, а його кохана дружина (Бекінсейл) – шпигунка, яка мріє його вбити. Відтепер його головна мета – рятувати своє життя…

Хіт 1990 р. “Згадати все” використовував сюжетні мотиви короткого оповідання Філіпа К. Діка “З глибин пам’яті”. Основну ідею твору сценаристи Ден О’Бенон та Рональд Шасет розвинули до повнометражного сюжету про погоню, яка починається на Землі, а продовжується на Марсі. Стрічка мала великий успіх у прокаті, перетворивши Арнольда Шварценеггера на суперзірку “фабрики мрій”, і отримала “Оскар” за спецефекти.

2 червня 2009 р. стало відомо, що Курт Віммер пише сценарій римейку “Згадати все”. Потім до нього приєднались Марк Бомбек і Джеймс Вандербілт. Через рік у проекту з’явився режисер – Вайсман. У жовтні 2010 р. стало відомо, що на головну роль претендують Колін Фаррелл, Том Харді і Майкл Фассбендер. 11 січня 2011 р. вона дісталась Фарреллу. На роль Меліни розглядались кандидатури Єви Грін, Даян Крюгер та Кейт Босворт, проте їх усіх перемогла Джессіка Біл. Роль Лорі Вайсман віддав своїй дружині Бекінсейл. Зірка телесеріалів Браян Кренстон зіграв головного лиходія Кохагена. Зйомки, які почались 16 травня 2011 р., проходили на студії “Пайнвуд Торонто”, в університеті Торонто і в комплексі Metro Toronto Convention Centre. Подейкують, що бюджет фільму перевищує 200 млн. доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *