Нестримний

Нестримний (Bullet to the Head / Неудержимый). Бойовик. США, 2013. Режисер Волтер Гілл. У ролях: Сильвестр Сталлоне, Сун Кан, Сара Шахі, Адевале Акіннуоє-Агбає, Джон Сіда.

bullet_to_the_head_poster.jpg

З 7 лютого стрічку “Нестримний” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Кілер (Сталлоне), якого підставили, намагається помститися вбивцям свого напарника. Те саме робить поліцейський (Кан). Їм доводиться об’єднати свої зусилля у боротьбі зі злочинцями, які працюють на підступного торгівця нерухомістю…

Картина базується на французькому коміксі “Свинець у голові” (2004-2006), створеному письменником і сценаристом Алексісом Ноланом під псевдонімом Мац. У лютому 2011 р. режисером став Вейн Крамер (“Біжи, не озираючись”), але врешті-решт його і Сталлоне погляди на те, яким повинен бути тон стрічки, виявились надто різними. Саме Крамер запропонував дати другу головну роль Томасу Джейну, який, в свою чергу, після того, як Вейн залишив проект, порекомендував Волтера Гілла. Однак незадовго до початку зйомок втрутився продюсер Джоел Сілвер, який захотів, щоб історія була більш “етнічно різноманітною”. Він наполіг, щоб замість Джейна на роль взяли Сун Кана. Потім Томас жартував на цю тему в Інтернеті: “Чому так складно вигадувати расистські жарти про білих людей? Тому що бути білим вже погано”.

Зйомки проходили з 27 червня до 25 серпня 2011 р. у Нью-Йорку та Новому Орлеані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *