Падіння Лондону

Падіння Лондону (London Has Fallen / Падение Лондона). Бойовик. США-Великобританія-Болгарія, 2016. Режисер Бабак Наджафі. У ролях: [Джерард Батлер->gerard-butler], [Аарон Екхарт->aaron-ekhart], [Морган Фрімен->morgan-freeman], Анджела Бассетт, Роберт Форстер, Меліса Лео, Рада Мітчелл, Алон Абутбул.

london_has_fallen_poster

З 17 березня стрічку “Падіння Лондону” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Коли похорон прем’єр-міністра Великобританії перетворюється на замах на керівників західного світу, врятувати президента США (Екхарт) знову ж таки може лише одна людина – його вірний охоронець зі спецслужб (Батлер)…

Про підготовку до проекту стало відомо 29 жовтня 2013 р. Режисер “Падіння Олімпу” Антуан Фукуа відмовився знімати продовження, тому що йому не сподобався сценарій. Постановником став Фредрік Бонд, який залишив проект через творчі розбіжності з продюсерами. Після нього розглядались кандидатури Вейна Блера, Гері Фледера та Бабака Наджафі, і врешті-решт обраний був останній.

Бюджет картини – 60 млн. доларів. Зйомки фільму почалися 24 жовтня 2014 р. у Лондоні і тривали 4 тижні, потім продовжились у лютому 2015 р., коли звільнився Батлер, який до того був зайнятий у стрічці “Геошторм”. Робота над картиною завершилась у квітні 2015 р. Прем’єру спочатку планували на жовтень 2015 р., але потім перенесли на березень 2016 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *