Закон ночі

Закон ночі (Live by Night / Закон ночи). Кримінальна драма / трилер. США, 2016. Режисер [Бен Аффлек->ben-affleck]. У ролях: Бен Аффлек, [Зої Салдана->zoe-saldana], [Сієнна Міллер->sienna-miller], [Ель Фаннінг->elle-funning], [Кріс Купер->chris-cooper], [Брендан Глісон->brendan-gleeson], Кріс Месіна, Ремо Джироне.

live-by-night-poster

З 17 січня стрічку “Закон ночі” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Дія відбувається в Америці під час “сухого закону”. Джо Коглін (Аффлек), син поліцейського, вирішує, що нікому не буде підкорятись, спочатку стає грабіжником, потім бутлегером. В результаті він по вуха втягується у життя кримінального світу…

Екранізація роману Денніса Ліхейна. Аффлек відклав цей проект, щоб знятися у “Зниклій”.

На головну роль розглядався Леонардо Ді Капріо, який вирішив обмежитись продюсерською функцією. Ліхейн спочатку вважав, що Аффлек не підходить на головну роль, однак той успішно пройшов проби, переконавши автора. На жіночі ролі розглядались кандидатури Дженніфер Лоренс та Ліндсей Лохан, також отримати ролі у картині мали шанс Адам Драйвер та Джон Бернтал.

Оператор Роберт Річардсон хотів знімати фільм з використанням анаморфотних об’єктивів у форматі Ultra Panavision 70, як робив це у “Мерзенній вісімці”, проте компанія Panavision вже передала їх в оренду для зйомок [“Бунтаря Один”->rogue-one-star-wars-story].

Бюджет картини – 65 млн. доларів. Зйомки почалися 28 жовтня 2015 р. У середині листопада вони проходили у Лоренсі, а 20 листопада у Бостоні. З початку грудня 2015 р. зйомки велися у Лос-Анджелесі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *