Оселя зла: Фінальна битва

Оселя зла: Фінальна битва (Resident Evil: The Final Chapter / Обитель зла: Последняя глава). Фантастичний трилер / бойовик. США-Франція-Німеччина-Канада-Австралія, 2016. Режисер Пол У. С. Андерсон. У ролях: [Мілла Йовович->milla-jovovich], [Алі Лартер->ali-larter], Шон Робертс, Іан Глен, Рубі Роуз, Овен Мекен, Вільям Леві.

resident_evil_the_final_chapter_poster

З 16 лютого стрічку “Оселя зла: Фінальна битва” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Еліс (Йовович) – остання надія світу, який майже повністю підкорили зомбі. Щоб врятувати людство, їй необхідно повернутися туди, де все почалося, – у місто Раккун-сіті, де корпорація “Амбрелла” готується до фінальної атаки на тих, кому вдалося вижити…

Шоста і, як запевняють, остання частина кіносеріалу, що базується на відеогрі. Зйомки планували почати восени 2013 р., щоб випустити фільм 12 вересня 2014 р., але їх довелося перенести через вагітність Йовович. Акторка Лі Бінбін, якій дісталась роль Ади Вонг, була змушена залишити проект ще до початку зйомок через зйомки іншої стрічки у Китаї.

Під час зйомок відбулося два нещасні випадки: члена знімальної групи Рікардо Корнеліуса затисло між стіною та всюдиходом, і він помер у лікарні, а каскадер Олівія Джексон, не впоравшись з керуванням мотоциклу, врізалася у тяжку кінокамеру, і в результаті втратила руку.

Зйомки закінчились 10 грудня 2015 р. у передмісті Кейптауна, ПАР. Бюджет картини – 40 млн. доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *