Джастін Тімберлейк

Джастіну Тімберлейку (Justin Timberlake / Джастин Тимберлейк), який виріс у Мемфісі (штат Теннессі) і в Орландо (штат Флорида), вдалося уникнути багатьох типових помилок юності, оскільки він рано зайнявся своєю кар’єрою. Вже в 11 років він з’явився в шоу “У пошуках зірки”. У цьому конкурсі юний Джастін програв, але його мрія стати співаком все ж таки здійснилась. Переїхавши разом з сім’єю до Флориди, він став учасником телепрограми “Клуб Міккі Мауса”, де, крім нього, знімались майбутні зірки Раян Гослінг, Кері Рассел, Крістіна Агілера, Брітні Спірс та Джей Сі Часес.

У 14 років Тімберлейк заснував групу ‘N Sync, якій досі належить один з рекордів музичного бізнесу: її альбом 2000 р. No Strings Attached розкуповували швидше за інші. Після розпаду групи у 2002 р. Джастін розпочав сольну кар’єру, і вже перший його альбом Justified (2002) розійшовся тиражем більше семи мільйонів екземплярів. У 2006 р. співак випустив другий сольник Future Sex/Love Sounds з такими хітами, як SexyBack та My Love. Він також став відомим як бойфренд Брітні Спірс.

Після десятирічного перебування на вершині слави Тімберлейк серйозно замислився про те, як проявити себе в акторській професії. Він захоплювався роботами режисера і сценариста Ніка Кассаветеса ([“Джон К’ю”->john-q]) і обговорював з цим кінематографістом можливість своєї участі у мелодрамі [“Щоденник пам’яті”->notebook] (2004), однак постановник зупинив свій вибір на Раяні Гослінгу. Натомість Джастін знявся у кримінальній драмі “Едісон”, яка вийшла в Америці відразу на DVD. Коли ж Кассаветес почав готувати свою наступну картину [“Альфа Дог”->alpha-dog], він згадав про Тімберлейка і запропонував йому роль харизматичного, але здатного на підлість Френкі Балленбахера, друга юного торговця наркотиками із заможного кварталу. Отримавши присланий йому сценарій, співак відразу погодився знятися у цій стрічці. “Я поставив лише одну умову: дозволити мені додати у діалоги кілька жартів, – згадує Джастін. – Ось, власне, і все. Я дуже хотів взяти участь у цьому проекті, де були чудові актори, режисер та сценарій”. Крім Тімберлейка, у фільмі знялись Еміль Гірш, Брюс Вілліс, Шарон Стоун, Бен Фостер та Антон Єльцин. “Альфа Дог” заснований на реальних подіях, що призвели до арешту 20-річного Джессі Джеймса Голлівуда, наймолодшого злочинця зі складеного ФБР списку найнебезпечніших вбивць.

Незабаром Джастін з’явиться на екранах у драмі “Стогін чорного змія” з Самюелем Л. Джексоном та у фантастичній стрічці Річарда Келлі “Казки Півдня”. У [“Шреку-3”->shrek-3] його голосом розмовляє юний король Артур, а принцесу Фіону, як і в двох перших серіях цієї анімаційної казки, озвучила подруга Тімберлейка – [Камерон Діас->cameron-diaz]. Хоча Джастін не планує залишати естрадну кар’єру заради кінематографу, він із задоволенням пробує себе у новій сфері діяльності: “Кіно – це робота в команді, і до неї потрібен особливий підхід”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *