В тіні

В тіні (In the Shadows / В тени). США, 2000. Режисер Рік Роман Воу. У ролях: Метью Модайн, Джеймс Каан, Джої Лорен Адамс, К’юба Гудінг-мол., Антоні Корначчіоне, Лілло Бранкато-молодший, Рой Агелоф, Вел Евері, Скотт Воу, Кетлін Райлі.

Новий канал, четвер 13 грудня, 00.05

Син боса мафії, який працює каскадером, гине в результаті нещасного випадку під час роботи над особливо складним епізодом. Засмучений батько вважає винуватцем трагедії славетного постановника трюків Ленса Хастона (Каан), який керував зйомками фатальної сцени, і наймає для його ліквідації холоднокровного кілера Еріка (Модайн)…

Кіно і гангстери – тема, яка досить часто розглядається у різних стрічках, переважно в комедіях (досить згадати незрівнянного Чілі Палмера у виконанні Траволти з картини Баррі Сонненфелда «Схопити коротуна»). Натомість постановник Воу створив бойовик з сильним присмаком мелодрами, що романтизує нелегку професію каскадера. Фільм не містить оригінальних сюжетних ходів, проте в ньому вистачає ефектних трюків, а гра досвідченого Каана («Хрещений батько», «Стирач») і «оскарівського» лауреата Гудінга-мол. («Джеррі Магвайр», «Куди приводять мрії»), як завжди, на висоті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *