Жінка-Кішка

Жінка-Кішка (Catwoman / Женщина-Кошка). США, 2004. Режисер – Пітоф. У ролях: Гелі Беррі, Бенджамін Братт, Шерон Стоун, Ламберт Вілсон, Алекс Борстейн, Майкл Мессі.

1+1, п’ятниця 18 січня, 21.15

Художниця Пейшенс Філіпс (Беррі) дізнається про жахливі таємниці подружжя, що володіє косметичною фірмою (Вілсон та Стоун). На героїню здійснюють напад, але вона не гине, а, одягнувши «котячий» костюм, мстить своїм кривдникам…

Це, безумовно, найгірший фантастичний бойовик 2004 р., який цілком заслужив свої чотири «Золоті малини» (за найгірший фільм року, найгірші режисуру, сценарій та головну жіночу роль). Історію культової героїні коміксів написано, поставлено і зіграно настільки жахливо, що стрічка не може викликати нічого, крім огиди. Однак у коміксах цей персонаж ніколи не виглядав настільки безглуздо, і варто згадати, з яким блиском зіграла Жінку-кішку Мішель Пфайффер у картині Тіма Бертона [«Бетмен повертається»->batman-returns] (1992). Шкода, що віднині ця героїня, швидше за все, для більшості глядачів буде асоціюватись з Беррі, яка стрибає по стінах і ласує котячою їжею.

Але тільки не для читачів нашого сайту – бо вони мають змогу ознайомитись зі справжньою і по-справжньою дивовижною історією Жінки-Кішки на ресурсі EmperorJoker, починаючи хоча б звідси.

3 коментаря для “Жінка-Кішка”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *