А ось і Поллі

А ось і Поллі (Along Came Polly / А вот и Полли). США, 2004. Режисер Джон Хамбург. У ролях: [Бен Стіллер->ben-stiller], [Дженніфер Аністон->jennifer-aniston], [Філіпп Сеймур Хоффман->philip-seymour-hoffman], [Алек Болдуїн->alec-baldwin], Браян Браун, Дебра Мессінг, Хенк Азарія, Міссі Пайл.

Новий канал, неділя 30 березня, 20.00

Рубен (Стіллер) працює у страховій компанії і смертельно боїться будь-якого ризику. Він заздалегідь прорахував надійність свого шлюбу, однак молода дружина зраджує йому ще під час медового місяця. Саме у цей момент засмучений герой зустрічає шкільну подругу Поллі Прінс (Аністон), яка, на відміну від Рубена, не уявляє собі життя без ризику…

Спочатку стрічка мала називатися «Ризик», потім довгий час значилась у студійних списках як «Безіменний проект Джона Хамбурга», а у серпні 2003 р. отримала теперішню назву. Режисер Хамбург відомий за картиною «Безпечна людина», яка користувалась успіхом на кінофестивалі незалежних фільмів «Санденс» у 1998 р. Він також часто виступає сценаристом стрічок Стіллера («Знайомство з батьками», «Зразковий самець»). Наявність в акторському складі картини цього коміка відразу ж ділить глядацьку аудиторію на дві категорії: тих, хто давно стомився від його одноманітних кривлянь, і тих, хто вважає їх зразком акторської майстерності. Про останніх актор старанно піклується: того року на екрани вийшли чотири фільми за його участю (критики жартують, що бачили Стіллера навіть в «Піратах Карибського моря» та «Страстях Христових»). У прокаті США «Поллі» зібрала понад 81 млн. доларів.

1 коментар для “А ось і Поллі”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *