Банда

Банда (The Crew / Банда). США, 2000. Режисер Майкл Діннер. У ролях: [Річард Дрейфус->richard-dreyfuss], Берт Рейнолдс, Ден Хедая, Сеймур Кассель, [Керрі-Енн Мосс->carrie-ann-moss], Дженніфер Тіллі, Лейні Казан, Мігель Сандовал, Джеремі Пайвен.

1 Національний, неділя 4 травня, 19.05

Чотири колишніх гангстери доживають останні роки у Маямі. Коли старих намагаються виселити з готелю, вони згадують бурхливе минуле та імітують «бандитську розбірку». Завдяки такому розіграшу герої потрапляють у поле зору як поліції, так і могутнього наркобарона, котрий влаштовує на них справжнє полювання…

Пенсіонери-кримінальники не вперше бешкетують на американських екранах. Цього разу пригоди «стариків-розбійників» не зацікавили публіку: фільм навіть не окупив свій 23-мільйонний бюджет. Критики відмічали вторинність картини та численні сценарні прорахунки, через які «Команда» поступається не лише еталонному «Красиво піти» (1979) Мартіна Бреста, але й менш вдалим «Крутим хлопцям» (1986) Джеффа Кенью. Втім, на тлі сучасної кризи комедійного жанру у США стрічка Діннера видається не такою вже й поганою, а чудовий ансамбль акторів-ветеранів доводить, що їм, як і головним героям фільму, рано відправлятися на спочинок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *