Будь крутішим

Будь крутішим (Be Cool / Будь круче). США, 2005. Режисер Ф. Гері Грей. У ролях: [Джон Траволта->john-travolta], [Ума Турман->uma-thurman], [Харві Кейтел->harvey-kaitel], Вінс Вон, [Двейн Джонсон->dwayne-johnson], [Денні Де Віто->danny-de-vito].

Інтер, субота 21 червня, 23.45

Гангстер Чілі Палмер (Траволта), який став успішним голлівудським продюсером, вирішує ще раз змінити фах і зайнятись музичним бізнесом. Він стає менеджером молодої перспективної співачки і вступає в конфлікт з відразу кількома угрупуваннями…

Продовження популярної комедії «Дістати коротуна» (1995) вийшло слабшим за першу частину, і Траволта, граючи всемогутнього Чілі Палмера (роль, яка принесла йому «Золотий глобус» за найкраще комедійне виконання), цього разу особливо не напружується. Однак фільм заслужив своє право на існування вже тому, що у ньому можна знову побачити разом Траволту та Уму Турман, і фани «Кримінального чтива» нарешті дочекались їхнього нового танцю. Крім цього – багато талановитих акторів, цікаві, хоча й досить передбачувані сюжетні колізії і багато приємної музики. Головний сюрприз – «Скеля» Джонсон у зовсім несподіваній ролі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *