Чотири Різдва

Чотири Різдва (Four Christmases / Четыре Рождества). Комедія. Режисер Сет Гордон. У ролях: [Різ Візерспун->reese-witherspoon], [Вінс Вон->vince-vaughn], [Джон Войт->jon-voight], [Роберт Дювалл->robert-duvall], Сіссі Спейсек, Мері Стінберген, Джон Фавро.

Бред (Вон) і Кейт (Візерспун) щороку 25 грудня вирушають відпочивати за кордон. Однак цього року все буде по-іншому. Бред та Кейт застрягають в аеропорту, і про це дізнаються їх батьки. Тепер їм за один день доведеться пережити чотири Різдва.

fourhr

“Найголовнішою ідеєю цього фільму є те, що ніхто не може довести вас до сказу так, як ваша сім’я, – каже продюсер Джонатан Глікман. – Але ви все одно готові прогнати 100 миль по засніженій дорозі, годинами просиджувати в аеропортах тільки для того, щоб побути разом з ними у святкові дні. Це природна людська потреба, і ігнорувати її просто неможливо”. “Зазвичай виявляється, що батьки і брати з сестрами знають, на які кнопки треба натиснути, щоб дістати тебе”, – пояснює Вінс Вон. Актор вважає, що фільм розповідає про свята взагалі і про те, що треба бути вдячним своїй сім’ї – за все найкраще і за найгірше.

1 коментар для “Чотири Різдва”

  1. “треба бути вдячним своїй сім’ї – за все найкраще і за найгірше” – слова з якими важко не погодитись. Вінс Вон принципі нормальний комедійний актор. Але шедевральних картин з його участю не бачив. Сподіваюсь на хорошу комедію про сімейні стосунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *