Освідчення

Освідчення (The Proposal / Предложение). Романтична комедія. США, 2009. Режисер Енн Флетчер. У ролях: [Сандра Баллок->sandra-bullock], [Раян Рейнольдс->ryan-reynolds], Мері Стінберген, Крейг Т. Нельсон, Деніс О’Хейр, Малін Акерман, Оскар Нунез, Аасіф Мандві, Найсі Неш.

proposal_w_002.jpg

Маргарет (Баллок), канадка, яка працює головним редактором одного з видавництв, у відчаї – їй не продовжують робочу візу у США. Єдиний шанс для неї залишитись у країні – вийти заміж за першого ліпшого власника американського паспорту. Першим ліпшим стає її особистий асистент (Рейнольдс)…

Режисер Енн Флетчер раніше була не дуже відомою танцівницею та хореографом. Серед фільмів, до яких вона мала відношення, – [“Титанік”->titanic], [“Маска”->mask], “Ночі в стилі бугі”, “Лак для волосся”, але в усіх цих стрічках Енн була максимум асистентом головного хореографа. Флетчер також отримала нагороду за участь у виробництві одного з рекламних роликів Reebok. Три роки тому вона спробувала себе у кінорежисурі, створивши досить вдалу картину “Крок уперед” про безкомпромісного вуличного танцюриста. Минулого року в прокат вийшла романтична комедія Флетчер “27 весіль”, яка теж мала певний успіх, тому після цього Енн доручили фільм з зірками першої величини. Зйомки “Освідчення” почались у березні 2008 р.

На відміну від своєї героїні, Баллок – американка, натомість канадцем є її партнер Рейнольдс. Перед виходом стрічки в прокат актори навіть записали фальшиве відео зі зйомок, де голосно сперечаються. У ролику Сандра знущається з нещасного Раяна, але більш за все йому дістається від легенди американського кіно Бетті Вайт. Вона доводить актора до сказу, і він посилає стареньку дуже далеко, за що потім як слід отримує від Баллок. Насправді ж акторам дуже сподобалось працювати разом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *