Викрасти за 60 секунд

Викрасти за 60 секунд (Gon in Sixty Seconds / Угнать за 60 секунд). США, 2000. Режисер Домінік Сена. У ролях: Ніколас Кейдж, Анжеліна Джолі, Роберт Дюволл, Делрой Ліндо, Вілл Паттон, Крістофер Екклстон, Вінні Джонс.

Інтер, п’ятниця 17 березня, 22.10

Мемфіс Рейнс (Кейдж), найспритніший автомобільний злодій, знайшов роботу і забув про злочинне минуле. Однак герою доводиться згадати давні навички, коли його брат потрапляє у халепу, зірвавши важливу операцію мафії. Для того щоб віддати борг, Мемфіс повинен разом з друзями викрасти за одну ніч 50 розкішних машин.

Викрасти за 60 секунд (Gone in Sixty Seconds / Угнать за 60 секунд). США, 2000. Режисер Домінік Сена. У ролях: [Ніколас Кейдж->nicolas-cage], [Анжеліна Джолі->angelina-jolie], [Роберт Дюволл->robert-duvall], Делрой Ліндо, Вілл Паттон, Крістофер Екклстон, Вінні Джонс.

1+1, п’ятниця 5 березня, 20.10

Мемфіс Рейнс (Кейдж), найспритніший автомобільний злодій, знайшов роботу і  забув про злочинне минуле. Однак герою доводиться згадати давні навички, коли його брат потрапляє у халепу, зірвавши важливу операцію мафії. Для того щоб віддати борг, Мемфіс повинен разом з друзями викрасти за одну ніч 50 розкішних машин.

Черговий кінохіт від продюсера Джеррі Брукхаймера ([«Скеля»->rock], [«Армагеддон»->armageddon]), створений за добре відомим рецептом: гігантський бюджет, велика кількість вражаючих трюків, зірковий акторський склад. Стовідсотково передбачувана стрічка демонструє майже усі достоїнства та недоліки, характерні для голлівудських «екшн»-блокбастерів останніх років. Кейдж сам виконував деякі трюки, і під час одного з них його довелось витягати з автомобіля, який несподівано загорівся. У прокаті США картина зібрала понад 100 млн. доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *