Училка

Училка (Bad Teacher / Училка). Комедія. США, 2011. Режисер Джейк Кесдан. У ролях: [Камерон Діас->cameron-dias], [Джастін Тімберлейк->justin-timberlake], Люсі Панч, Джейсон Сігел.

bad-teacher-poster.jpg

З 7 липня стрічку “Училка” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Елізабет Холсі (Діас) якимось дивом примудрилася стати вчителькою середніх класів. Після того, як її кинув багатий бойфренд, вона починає шукати наступного хлопця з великим банківським рахунком. У школі з’являється новий вчитель, який є спадкоємцем дуже багатого сімейства…

Діас розповідає, що сценарій Лі Айзенберга та Джина Ступніцкі практично не змінювався під час роботи: коректували лише три-чотири фрази. Кілька разів сценаристи приходили на зйомки і пропонували акторам інші репліки. Для Камерон “Училка” стала відпочинком після бойовиків “Лицар дня” та “Зелений Шершень”: це був дуже скромний проект, який реалізувався тільки завдяки чудовому сценарію.

Весною конвенція американських прокатників CinemaCon вибрала Діас зіркою року, і головною причиною їх ентузіазму був показ уривків з “Училки”. Така представниця цієї професії на екрані ще не з’являлась. Героїня Камерон вживає алкоголь, курить марихуану, одягається, наче повія, і весь час лається. У США фільм отримав рейтинг R – переважно через велику кількість ненормативної лексики. Актриса сміється, коли її питають, чи відчувала вона незручність на зйомках: “Навпаки, це було чудово. На зйомках інших стрічок я часом псувала дублі через те, що у мене проскакувала лайка. І ось, нарешті, я потрапила на зйомки картини, де мене за це не тільки не засуджували, а й казали: “А ти б не могла сказати гучніше?” Це було дуже кумедно”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *