Пункт призначення-5

Пункт призначення-5 (Final Destination 5 / Пункт назначения-5). Молодіжний фільм жахів. США, 2011. Режисер Стівен Квейл. У ролях: Ніколас Д’Агосто, Емма Белл, Арлен Ескаперта, Жаклін Макайнес Вуд, Майлс Фішер, Елен Ро, Дейвід Кокнер, Кортні Б. Венс, Тоні Тодд.

FinalDestination5_poster.jpg

З 25 серпня стрічку “Пункт призначення-5” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Наближаючись до мосту, Сем Лоутон бачить жахливе видіння, в якому міст руйнується. Він починає панікувати і умовляє своїх друзів і ще кількох щасливців піти з мосту. Все відбувається саме так, як він передбачив, після чого усі, хто вижив, починають гинути один за одним згідно з графіком Смерті.

П’ята частина є не лише черговим епізодом серіалу, а й його пріквелом. Режисером став Стівен Квейл (“Чужі з безодні”), а сценаристом – Ерік Хайсерер, який працював над сценарієм римейку “Жаху на вулиці В’язів”. Сценарій коректував Гарі Дауберман. Тоні Тодд (“Кендімен”) повернувся до ролі працівника моргу Вільяма Блудворта, яку він грав у двох перших “Пунктах”. Спочатку ясновидицею у фільмі мала стати героїня Белл, однак після тестових зйомок продюсери вирішили, що вона занадто нагадує Мері Елізабет Вінстед з [третьої частини->final-destination-3], тому подарували видіння герою Д’Агосто. Це найдорожча стрічка серіалу: на її зйомки втратили 47 млн. доларів. У ній зустрічаються всі “вбивці”, тобто винуватці катастроф, з попередніх серій. П’ятий “Пункт призначення”, як і [четвертий->final-destination-4], створено у форматі 3D.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *