Дуже небезпечна штучка

Комедійний трилер (наголос на “комедійний”, трилера лише 25% максимум) з жінкою в головній ролі – розвага переважно для жіночої аудиторії. Але оскільки автори у кожній другій сцені намагаються якомога повніше розкрити… таланти цієї жінки, то чоловіча частина публіки теж, можливо, не засне.

one_for_the_money1.jpg

Насправді все виглядає досить-таки традиційно. Аматорам співчувати легко, бо в цю ріку кожен колись входив, а ще простіше співчувати аматорам, що беруться за небезпечну справу, нічого у ній не розуміючи, – потрібні гроші й усе! Якщо аматор ще й має почуття гумору, навіть самоіронію – то симпатії йому гарантовані. Сповнений легкого гумору коментар походеньок героїні сильно полегшує перегляд – добре, коли фільм дає зрозуміти, що він сам себе не дуже сприймає всерйоз.

one_for_the_money2.jpg

Те, наскільки з продавщиці трусів вийшла мисливиця за головами, – питання суперечливе: нам ніби й показують, що дечого вона навчилася, і разом з тим лев’яча доля її фінального успіху (це навіть не спойлер) пов’язана з везінням, ну і ще півсправи за неї зробили чоловіки, хтось спеціально, хтось несвідомо. З реальністю тут склалося, м’яко кажучи, не зовсім. Наскільки з популярного роману вийшов повноцінний кінофільм… принаймні він не нудний, з гумором і, головне, короткий. Кетрін Хейгл у своєму амплуа, її зростаючої популярності ця стрічка точно не зіпсує, тим паче, що її тут час від часу роздягають – про всяк випадок. Виконавець головної чоловічої ролі (той, кого ловлять), у свою чергу, намагається полонити глядачок очами раннього, ще шаленого, Мела Гібсона. З-поміж інших можна виділити хіба що Легуїзамо.

one_for_the_money3.jpg

Підсумок: напевно, фільм сподобається прихильникам першоджерела, а також любителям легких комедійних трилерів. І, звичайно ж, фани головної виконавиці повинні бути задоволені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *