Нестримні-2

Нестримні-2 (The Expendables 2 / Неудержимые-2). Бойовик. США, 2012. Режисер Саймон Вест. У ролях: [Сильвестр Сталлоне->sylvester-stallone], [Джейсон Стетем->jason-statham], [Джет Лі->jet-li], [Дольф Лундгрен->dolph-lundgren], Арнольд Шварценеггер, [Брюс Вілліс->bruce-willis], Чак Норріс, Жан-Клод Ван Дамм, Лаям Хемсворт, Юй Нань, Скотт Едкінс.

expendables_2_poster.jpg

З 16 серпня стрічку “Нестримні-2” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Загін Барні Роса поповнюється двома новачками – снайпером Біллі Тіммонсом на прізвисько Малюк і китаянкою Меггі. Протистоїть героям ворожий загін на чолі з Жаном Віленом (Ван Дамм), який жорстоко вбив одного з членів команди Роса.

Після виходу перших “Нестримних” Сталлоне заявив, що у нього готова ідея для продовження, але афішувати її не поспішав, лише натякнув, що спробує зняти щось зовсім радикальне. “Ми працюємо над цим, – казав він на прем’єрі “Механіка”. – Просто коли у тебе п’ять різних сценаріїв, ти намагаєшся вирішити, який з них кращий: яка місцевість, які трюки, і, найважливіше, про що буде кіно? Який сенс у фільмі з чоловіками, які бігають? Правильно – ніякого. Це найскладніше”. У лютому 2011 р. Сильвестр вирішив відкласти роботу над стрічкою через зайнятість у проекті з назвою “Контрольний постріл”. На початку березня він несподівано заявив, що буде лише виконавцем головної ролі, а не режисером. Постановником “Нестримних-2” став Вест.

Шварценеггер та Вілліс повернулись до своїх героїв, Тренча і Черча, причому їх екранний час значно збільшився. Лауреатка премій міжнародних кінофестивалів у Парижі та Чикаго, китайська актриса Юй Нань, отримала роль Меггі – першої жінки у складі “Нестримних”. На цю роль також претендувала Джина Карано, яка дебютувала цього року в кіно у “Нокауті” Стівена Содерберга. Серед зірок, які відмовились від участі у проекті, були Крістофер Ламберт, Ніколас Кейдж, Крістіан Слейтер, Джона Траволта та Антоніо Бандерас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *