Сіністер

Сіністер (Sinister / Синистер). Фільм жахів. США, 2012. Режисер Скотт Дерріксон. У ролях: [Ітан Хоук->ethan-hawk], Джульєтт Райленс, Вікторія Лі, Майкл Голл Д’Аддаріо, Джеймс Ренсон.

sinister_poster.jpg

З 15 листопада стрічку “Сіністер” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Письменник Елісон Освальд у пошуках натхнення поселяється у будинку, де було скоєно загадковий і жахливий злочин. На горищі у домі герой знаходить ящик з кіноплівками – любительські записи страшних вбивств людей, які колись жили у цьому будинку…

Одного разу С. Роберту Каргілу, репортеру популярного кіноманського сайту AintItCool News, наснився кошмар про знайдені на горищі плівки з жахливими сценами злочинів. Він записав ідею, вигадав сюжет і запропонував його режисеру Дерріксону (“Шість демонів Емілі Роуз”).

Спочатку проект називався “Фільм про знайдені плівки без назви”. На головну роль запросили Хоука (“Тренувальний день”), який погодився тому, що йому сподобались “Шість демонів”. Зйомки проходили у Нью-Йорку з 19 вересня до 25 жовтня 2011 р. Перші покази картини відбулись на кінофестивалі в іспанському місті Сітджесі і на лондонському фестивалі FrightFest.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *