Мисливець і Снігова королева

Мисливець і Снігова королева (The Huntsman: Winter’s War / Белоснежка и Охотник-2). Казка / пригоди. США, 2016. Режисер Седрік Ніколя-Троян. У ролях: [Кріс Хемсворт->chris-hamsworth], [Шарліз Терон->charlize-theron], [Джесіка Честейн->jessica-chasrain], [Емілі Блант->emily-blunt], Нік Фрост, Роб Брайдон, Шерідан Сміт.

the_huntsman_winters_war_poster

З 21 квітня стрічку “Мисливець і Снігова королева” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Мисливець (Хемсворт) та його войовнича давня кохана (Честейн) змушені протистояти арміям володарки снігу та криги Фреї (Блант) та її сестри, злої королеви Равенни (Терон), яка повернулась…

В якості режисерів стрічки розглядались Френк Дарабонт, Гевін О’Коннор та Андрес Мускетті. Контракт підписали з Дарабонтом, однак він залишився одним зі сценаристів, а постановником став дебютант Ніколя-Троян, який у “Білосніжці і мисливці” працював над спецефектами і був режисером другого плану.

Зйомки, які почалися 6 квітня 2015 р., проходили переважно у селищі Френшем у Великобританії, де знімали і фільм-попередник. Деякі епізоди відзняли у містечку Велс у графстві Сомерсет. Бюджет картини – 115 млн. доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *