Легенда про Тарзана

Легенда про Тарзана (The Legend of Tarzan / Тарзан. Легенда). Пригоди. США, 2016. Режисер Дейвід Йєтс. У ролях: Александр Скарсгард, [Марго Роббі->margot-robbie], [Семюел Л. Джексон->samuel-l-jackson], [Крістоф Вальц->christoph-waltz], Крістіан Стівенс, Джимон Хунсу, Джон Херт, Каспер Крамп.

the_legend_of_tarzan_poster

З 30 червня стрічку “Легенда про Тарзана” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Лорд Грейсток, він же Тарзан (Скарсгард), разом зі своєю дружиною Джейн (Роббі) повертається в Африку, хоч поклявся ніколи цього не робити. Він не здогадується, що це пастка, влаштована його давнім ворогом і підступним представником короля Бельгії…

Стрічка базується на книгах Едгара Райса Берроуза та коміксах компанії Dark Horse. На головну роль розглядались кандидатури 18-разового олімпійського чемпіона з плавання Майкла Фелпса, [Тома Харді->tom-hardy], Чарлі Ханнема та [Генрі Кевілла->henry-caville]. Останній був зайнятий на зйомках [“Бетмен проти Супермена”->batman-v-superman]. Скарсгард, готуючись для ролі Тарзана, 4 місяці безперервно тренувався і практично не бачив своїх рідних.

В якості режисера над проектом по черзі працювали Гільєрмо Дель Торо, Стівен Соммерс та Крейг Брюер, поки не вибрали Йєтса. [Емма Стоун->emma-stone] відмовилась від ролі Джейн. Після неї затвердили Джессіку Честейн, проте вона залишила проект через затримки з початком зйомок.

Бюджет картини – 180 млн. доларів. Фільм присвячений пам’яті продюсера Джеррі Вайнтрауба, для якого він став останнім.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *