Американський пиріг: Усі в зборі

Американський пиріг: Усі в зборі (American Reunion / Американский пирог: Все в сборе). Комедія. США, 2012. Режисери Джон Хурвіц та Хейден Шлосберг. У ролях: [Джейсон Біггс->jason-biggs], [Шон Вільям Скотт->sean-william-scott], Елісон Хенніган, Томас Ієн Ніколас, [Тара Рейд->tara-reid], [Кріс Клайн->chris-clain], [Міна Суварі->mina-suvari], Едді Кей Томас, Дженніфер Кулідж.

american_reunion_poster.jpg

З 5 квітня стрічку “Американський пиріг: Усі в зборі” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

На зустріч випускників приїздять усі персонажі попередніх серій. За уїк-енд, який вони проводять разом, герої усвідомлюють, що в їх житті змінилося, а що залишилося тим самим. Зустріч призводить до численних розваг, приколів та непорозумінь.

Через 9 років після “Американського весілля” “фабрика мрій” вирішила зібрати разом абсолютно усіх акторів з найпершої частини. Сценарій фільму був готовий у квітні 2010 р., у березні-квітні 2011 р. студія підписала контракти з усіма акторами, які виконували головні ролі у трьох перших серіях. У травні йшли пошуки актора на роль нового персонажа на ім’я Кара, який повинен був добре виглядати оголеним до поясу. Вибір зупинився на футболісті Чеді Очосінко. Зйомки проходили з червня до серпня 2011 р. в Атланті (штат Джорджия) та її околицях. Роль школи East Great Falls виконала Newton High School у передмісті Атланти Ковінгтоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *