Сайлент Хілл-2

Сайлент Хілл-2 (Silent Hill: Revelation / Сайлент Хилл-2). Фільм жахів. США-Франція, 2012. Режисер Майкл Дж. Басет. У ролях: Аделаїда Клеменс, Кіт Харрінгтон, [Рада Мітчел->radha-mitchell], [Шон Бін->sean-bean], Дебора Кара Ангер, [Керрі-Енн Мосс->carrie-anne-moss].

silent_hill_revelation_poster.jpg

З 25 жовтня стрічку “Сайлент Хілл-2” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Хізер та її батько кілька років тікали від небезпек. Вночі дівчину переслідують кошмари, пояснити які вона не може. Незадовго до її 18-річчя батько зникає, і видіння стають особливо страшними. Героїня дізнається, що раніше у неї було інше ім’я і інше життя…

Спочатку другу частину збирався ставити Крістоф Ган, режисер першої, але потім він відмовився від проекту. У 2009 р. компанія “Соні” заявила, що сценарій напише Роджер Ейвері, однак у вересні 2009 р. його засудили до року тюремного ув’язнення за вбивство, яке він здійснив в результаті керування автомобілем у нетверезому стані. Після цього він вибув з проекту, робота над яким припинилась на рік. Восени 2010 р. студія доручила знімати фільм Басету (“Соломон Кейн”). Він запропонував фанатам гри брати участь у кастингу і висувати кандидатури на роль головної героїні, проте потім сам вибрав маловідому Клеменс. Зйомки проходили з березня до травня 2011 р. у канадській провінції Онтаріо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *