Клуб перших дружин

Клуб перших дружин (The First Wive’s Club / Клуб первых жен). США, 1996. Режисер Х’ю Вілсон. У ролях: Бетт Міллер, Голді Хоун, Даян Кітон, Сара Джессіка Паркер, Джеймс Нотон, Ден Хедая.

Новий канал, понеділок 12 червня, 21.15

Трійця жінок, чиї чоловіки покинули їх, бо знайшли собі молодих коханок, розробляють складний план помсти… Великий успіх у прокаті цієї досить ординарної стрічки був несподіваним навіть для її творців. Режисер Хадсон знімав до цього невибагливі комедії (зокрема таку “класику” жанру, як перша “Поліцейська академія”), але цей його фільм тримався в десятці найкасовіших фільмів тижня майже так само довго, як “День Незалежності”. Стрічка розрахована в основному на жіночу аудиторію і на прихильників трьох головних виконавиць.

Клуб перших дружин (The First Wive’s Club / Клуб первых жен). США, 1996. Режисер Х’ю Вілсон. У ролях: [Бетт Міллер->bett-midler], [Голді Хоун->goldy-hawn], [Даян Кітон->diane-kiton], Сара Джессіка Паркер, Джеймс Нотон, Ден Хедая.

Новий канал, понеділок 12 червня, 21.15

Трійця жінок, чиї чоловіки покинули їх, бо знайшли собі молодих коханок, розробляє складний план помсти… Великий успіх у прокаті цієї досить ординарної стрічки був несподіваним навіть для її творців. Режисер Хадсон знімав до цього невибагливі комедії (зокрема таку “класику” жанру, як перша “Поліцейська академія”), але цей його фільм тримався в десятці найкасовіших фільмів тижня майже так само довго, як “День Незалежності”. Стрічка розрахована в основному на жіночу аудиторію і на прихильників трьох головних виконавиць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *