Геть з очей, із чарту геть!

Геть з очей, із чарту геть! (Music & Lyrics / С глаз – долой, из чарта – вон!). Романтична комедія. США, 2007. Режисер Марк Лоренс. У ролях: [Х’ю Грант->hu-grant], [Дрю Беррімор->drew-barrymore], Жаклін Тіффані Браун, Бред Гарретт, Джеймі Греко, Елен Харві.

Алекс Флетчер (Грант), поп-зірка 80-х, чиї дні слави залишились у минулому, отримує шанс повернути популярність – для цього треба написати пісню для співачки-суперзірки і заспівати з нею дуетом. Проблема у тому, що Алекс ніколи не писав для своїх пісень слова, але невдовзі він знаходить собі помічницю (Беррімор)…

Гранта та Беррімор у проект запросили у лютому 2006 р. Стрічку зняв Лоренс – сценарист “Сил природи” і режисер “Кохання з повідомленням”. Зйомки почались 27 березня 2006 р. у Нью-Йорку. До цього фільму Гранту ніколи не доводилось грати на музичних інструментах, але Лоренс умовив його знятись у своїй картині – після того, як вони вдвох вигадали, що герой буде зіркою 80-х. Після закінчення зйомок режисер подарував актору рояль, який досі стоїть запакований у Гранта на першому поверсі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *