Людина-павук-3

Людина-павук-3 (Spider-Man 3 / Человек-паук-3). Кінокомікс / фантастичний бойовик. США, 2007. Режисер Сем Реймі. У ролях: [Тобі Магвайр->toby-maquire], [Кірстен Данст->kirsten-dunst], [Джеймс Франко->james-franco], [Томас Хейден Черч->thomas-hayden-church], [Тофер Грейс->topher-grace].

Фотограф Пітер Паркер, він же непереможний супергерой Людина-павук, продовжує боротися зі злом на вулицях Нью-Йорка. Цього разу його супротивники – Пісчаний Чоловік, Веном та… він сам.

Спайдермен

Третя частина надзвичайно популярного кіносеріалу за мотивами коміксів компанії Marvel. Сценарій написав Елвін Сарджент, який брав участь у створенні сценаріїв попередніх частин “Павука”. Про готовність знімати третю частину Реймі заявив ще у жовтні 2003 р., коли працював над другою серією. У жовтні 2004-го режисер сказав, що, згідно з задумом голови студії “Коламбія” Емі Паскал, третя частина має стати останньою, і пообіцяв створити гідний фінал для трилогії. Картину планували випустити у 2006 р., щоб зберегти традиційний дворічний інтервал, однак остаточною датою прем’єри стало 3 травня 2007 р. Зйомки почались у лютому 2006 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *