Передчуття

Передчуття (Premonition / Предчувствие). Містичний трилер / мелодрама. США, 2007. Режисер Меннан Япо. У ролях: [Сандра Баллок->sandra-bullock], Джуліан Макмехон, Кейт Нелліган, Ніа Лонг, Ембер Валетта, Петер Стормаре.

Якось увечері домогосподарку охоплює Лінда Херсон (Баллок) тривожне передчуття. Підійшовши до телефону, вона чує, що її чоловік (Макмехон) помер. Однак наступного ранку виявляється, що чоловік, якого оплакує Лінда, живий і здоровий. Що це – злий жарт чи передчуття, яке збудеться?

Стрічку знято за сценарієм Білла Келлі. Режисер Яппо – німець, який працює у Голлівуді з 1996 р. Зйомки картини почались 6 січня і проходили в штаті Луїзіана – у Міндоні та Шеверпорті. Це перший містичний трилер у кар’єрі Баллок.

2 коментаря для “Передчуття”

  1. Клевый фильм… Что можно сказать о том, что тебе понравилось?! Например – фильм этот мне понравился своей загадочьностью и не обычностью. Я ниразу не встречала фильм, который заставляет тебя думать. Думать что ты запутался, но потом понемаешь, что ты не запутался а на правельном пути. Вобщем, всем советую посмотреть “Предчувствие”. Фильм действительно очень классный!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *