Молодята

Молодята (Just Married / Молодожены). США, 2002. Режисер Шон Леві. У ролях: [Ештон Катчер->ashton-cutcher], [Бріттані Мерфі->brittany-murphy], Крістіан Кейн, Монет Мазур, Реймонд Дж. Баррі, Джордж Гейнс, Дейвід Москау, Дейвід Раше, Терен Кіллем, Вероніка Картрайт.

Новий канал, понеділок 13 серпня, 16.55

Том (Катчер) і Сара (Мерфі) закохуються з першого погляду, одружуються і їдуть у весільну подорож до Європи. Вони належать до різних прошарків суспільства, мають протилежні смаки, до того ж на них чекає чимало неприємних пригод у чужій країні. Поступово молодята починають ненавидіти один одного і думати про розлучення…

just-married

Цю картину мав знімати Ендрю Бергман («Стриптиз», «Медовий місяць у Лас-Вегасі»), однак у листопаді 2001 р. він залишив проект через творчі розбіжності: студія «ХХ сторіччя – Фокс» наполягала, щоб герої фільму були зовсім молодими, а режисер був проти. Бергмана замінив Шон Леві, відомий за комедією «Великий товстий брехун», а головні ролі виконали юні зірки Катчер («Де моя тачка, чувак?») та Мерфі ([«Восьма миля»->8-mile]). Про те, чи впорались актори зі своїми завданнями, свідчить наступний красномовний факт: їх обох висунули на здобуття «антипремії» «Золота малина» (відповідно за найгіршу чоловічу роль та найгіршу другорядну жіночу роль, а також за найгірший дует). Якість стрічки в цілому не краща: трохи банальних сентиментів, декілька «туалетних» жартів і обов’язковий слізливий хеппі-енд. Тим не менш картина непогано пройшла в американському прокаті, зібравши понад 50 млн. доларів.

1 коментар для “Молодята”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *