Оселя зла-3: Вимирання

Оселя зла-3: Вимирання (Resident Evil: Extinction / Обитель зла-3: Вымирание). Жахи / фантастика / бойовик. Німеччина-США, 2007. Режисер Рассел Малкехі. У ролях: [Міла Йовович->mila-jovovich], Одед Фер, Алі Лартер, Аєйн Глен, Майк Еппс, Лінден Ешбі.

Дія відбувається через п’ять років після другої частини. Еліс, яка тепер може управляти людьми за допомогою телекінезу, знову береться за зброю, щоб стати на заваді нових зловісних планів «Амбрелли», де працюють над реалізацією жахливого антигуманного проекту.

resident

У фільмі Еліс доведеться битись з новими мутантами, яких звуть Омега Хантер, Химера та Омега-XBA Тиран. У сюжеті використано й елементи іншої гри – «Код Вероніка». Автори фільму хотіли перевершити перші дві серії, тому зробили усе можливе, щоб «Вимирання» було якомога більш видовищним і кривавим.

Костюми для своєї героїні створила сама Міла, яка нещодавно стала дизайнером модного одягу. Спочатку стрічка мала підзаголовки «Зникнення» та «Загробне життя». Зйомки, які проходили у Мексиці, в області Мехікале, Байя та Каліфорнії, почались 15 травня 2006 р. і закінчились наприкінці літа. Бюджет – 45 млн. доларів. Спецефекти створила та ж студія, що працювала над іншою відомою екранізацією комп’ютерної гри – [«Сайлент Гілл»->silent-hill].

1 коментар для “Оселя зла-3: Вимирання”

  1. Вже бачу цей нескладний сюжет і кучу спецефектів. Але дивитися обов’язково буду! Все ж таки це Міла, зброя і багато поганих хлопців. Що може бути краще?:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *