Мішель Монаган

Мішель Монаган (Michelle Monaghan / Мишель Монахан) народилась 23 березня 1977 р. у маленькому містечку Вінтроп (штат Айова). Вивчала у Чикаго журналістику, однак навчання швидко набридло їй. Мішель перебралась у Нью-Йорк і почала працювати моделлю. Вона знімалась у рекламі, потім отримала роль у телешоу, яке не стали знімати, – втім, цей випадок допоміг Монаган знайти собі агента, який підшукав їй роботу на телебаченні.

monag1

Після кількох епізодичних ролей у серіалах акторка почала отримувати ролі другого плану у кіно. Її мало хто помітив у “Невірній” (2002) Едріана Лайна, “Перевазі Борна” (2004) Пола Грінграсса, “Північній країні” (2005) Нікі Каро та у хіті “Містер і місіс Сміт” (2005) Дага Лаймена, а з “Сіріани” (2005) роль Мішель взагалі вирізали під час монтажу. Актрису запам’ятали завдяки одній з головних ролей у “Поцілунку навиліт” Шейна Блека. Монаган зіграла актрису Хармоні Фейт, яка вплутується у детективну історію.

Справжнім проривом для Мішель стала [третя частина “Неможливої місії”->mission-impossible-3]. Під час роботи над фільмом Монаган три місяці провела у Шанхаї і мріє ще раз побувати там. Відразу після закінчення зйомок вона вийшла заміж і отримала роль в одній з нью-йоркських театральних вистав.

monag1

Зараз Мішель можна побачити у комедії братів Фареллі [“Дівчина моїх кошмарів”->heartbreaking-kid]. Наступною стрічкою актриси стане драма “Водій вантажівки”, роботу над якою вже почав режисер-дебютант Джеймс Моттерн. У фільмі також знімаються Натан Філліон (“Місія “Сереніті”) та Бенджамін Братт ([“Жінка-кішка”->catwoman]). У центрі сюжету – історія жінки, яка працює водієм вантажівки. Вона безтурботно і безвідповідально ставиться до життя, поки їй не доводиться піклуватись про 11-річного сина, який до того жив зі своїм батьком (Братт).

monag1

У листопаді Мішель почне зніматися у трилері студії “Дрімворкс” “Орлине око”, де її партнерами будуть зірка [“Трансформерів”->transformers] [Шиа Ла Беф->shia-la-bouf] та [Росаріо Доусон->rosario-dawson] (“Місто гріхів”). У картині режисера Д. Дж. Карузо Монаган перевтілиться у самотню матір, яка разом з юним героєм Ла Бефа опиняється у складній ситуації. Після того, як їх підставляють терористи, їм доводиться стати членами угрупування, яке планує політичне вбивство. Ця стрічка вийде на екрани 10 жовтня 2008 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *