Чого хоче дівчина

Чого хоче дівчина (What a Girl Wants / Чего хочет девушка). США, 2003. Режисер Денні Гордон. У ролях: [Аманда Байнс->amanda-bines], Колін Фірт, Келлі Престон, Джонатан Прайс, Ейлін Аткінс, Анна Чанселлор, Олівер Джеймс, Крістіна Коул, Сильвія Сімс, Том Гарпер, Кріс Малкі.

1+1, неділя 3 лютого, 12.00

19-річна американка Дафна Рейнолдс (Байнс) дізнається від своєї матері, співачки Ліббі (Престон), що її батьком є відомий політичний діяч, англійський лорд Генрі Дешвуд (Фірт). Героїня їде у Лондон і знаходить батька, але її поява привертає увагу «жовтої преси». Радники Дешвуда переконують його, що Дафна є загрозою його політичній кар’єрі…

what-girl-wants

Ця романтична комедія є римейком картини Вінсенте Міннеллі «Дебютантка мимоволі» (1958). Стрічка є другою роботою у кіно режисера Гордона (першою була невдала комедія 2001 р. [«Пригоди Джо Дерта»->joe-dirt] за участю Дейвіда Спейда); раніше цей постановник робив телесеріали, і у його фільмах це відчувається. Гордон змінив на посту режисера Деймона Сантостефано, який мав знімати картину «Чого хоче дівчина» ще у 1999 р. Втім, спочатку проект називався «Американська дівчина», потім «Викликає Лондон» і лише у листопаді 2002 р. отримав свою остаточну назву, позичену у пісні Крістіни Агілери. Головну роль у стрічці виконала 16-річна Байнс, зірка телевізійного «Шоу Аманди», яка дебютувала на великому екрані у комедії «Великий товстий брехун». В американському прокаті чергова голлівудська версія «Попелюшки» зібрала 33 млн. доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *