Солодкий листопад

Солодкий листопад (Sweet November / Сладкий ноябрь). США, 2001. Режисер Пет О’Коннор. У ролях: Кiану Рiвз, Шарлiз Терон, Джейсон Айзак, Грег Германн, Лаям Ейкен, Лорен Грем, Майкл Розенбаум, Роберт Джой, Рей Бейкер.

1+1, субота 19 листопада, 22.20

Рекламний агент Нельсон (Рiвз) за один день втрачаe роботу i знайомиться з вродливою, але непередбачуваною Сарою (Терон). Невдовзi герой дiзнаeться, що дiвчина e смертельно хворою i в очiкуваннi смертi кожного мiсяця заводить собi нового коханця…

Солоденька мелодрама О’Коннора (“Танцi пiд час Лунази”) e рiмейком популярноi картини 1968 р. Бюджет фiльму становив 40 млн. доларiв, з яких 15 мiльйонiв заплатили Рiвзу. Йому також пообiцяли 15% вiд суми касових зборiв (вони виявились зовсiм малими – лише 25 млн. доларiв). Однак повнiстю догодити примхливiй зiрцi продюсерам не вдалося: актор дуже образився, коли з “Солодкого листопаду” вирiзали невелику еротичну сцену. Партнеркою Рiвза стала Терон, яка вже знiмалася разом з ним у досить вдалому мiстичному трилерi “Адвокат диявола” (1997) Тейлора Хекфорда. Цього разу спiвпраця акторки з Кiану була не надто успiшною: як i Рiвз, Терон опинилась у списку претендентiв на приз “Золота малина” за найгiршу роль року.

Солодкий листопад (Sweet November / Сладкий ноябрь). США, 2001. Режисер Пет О’Коннор. У ролях: [Кiану Рiвз->keanu-reeves], [Шарлiз Терон->charlise-teron], Джейсон Айзак, Грег Германн, Лаям Ейкен, Лорен Грем, Майкл Розенбаум, Роберт Джой, Рей Бейкер.

ICTV, неділя 9 березня, 13.55

Рекламний агент Нельсон (Рiвз) за один день втрачає роботу i знайомиться з вродливою, але непередбачуваною Сарою (Терон). Невдовзi герой дiзнається, що дiвчина є смертельно хворою i в очiкуваннi смертi кожного мiсяця заводить собi нового коханця…

Солоденька мелодрама О’Коннора (“Танцi пiд час Лунази”) є рiмейком популярноi картини 1968 р. Бюджет фiльму становив 40 млн. доларiв, з яких 15 мiльйонiв заплатили Рiвзу. Йому також пообiцяли 15% вiд суми касових зборiв (вони виявились зовсiм малими – лише 25 млн. доларiв). Однак повнiстю догодити примхливiй зiрцi продюсерам не вдалося: актор дуже образився, коли з “Солодкого листопаду” вирiзали невелику еротичну сцену. Партнеркою Рiвза стала Терон, яка вже знiмалася разом з ним у досить вдалому мiстичному трилерi “Адвокат диявола” (1997) Тейлора Хекфорда. Цього разу спiвпраця акторки з Кiану була не надто успiшною: як i Рiвз, Терон опинилась у списку претендентiв на приз “Золота малина” за найгiршу роль року.

4 коментаря для “Солодкий листопад”

  1. Коли я побачила вперше цю стрічку, я два тижня не могла відійти від того враження, яке він на мене справив… Я з нетерпінням чекала той час, щоб побачити його ще раз… “Солодкий листопад” ввійшов в список моїх улюблених закордонних кіно-стрічок, а їх в мене лише дві:”Солодкий листопад” та “Померти молодим”

  2. Я знаю ще одну таку стрічку. Подивись тобі сподобається. Вона називається “A Walk To Remember”. Фільм знятий по повісті (забув автора — глянеш в imdb)). Всі дівчата які його бачили просто мліють від цього фільму. Справді дуже гарний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *