Забуте

Забуте (The Forgotten / Забытое). США, 2004. Режисер Джозеф Рубен. У ролях: [Джуліанн Мур->juliann-moor], Крістофер Ковалевскі, [Гарі Сініз->gary-sinize].

ТРК “Україна”, п’ятниця 11 квітня, 22.45

Головна героїня – жінка, яка не може змиритися зі смертю восьмирічного сина, який загинув в авіакатастрофі. Через деякий час всі починають переконувати її, що у неї взагалі не було сина, але мати відмовляється у це вірити: вона відчуває, що хлопчик живий…

forgotten

Один з найкращих містичних трилерів 2004 р. Режисер Рубен багато працював у більш реалістичному різновиді жанру саспенсу («Вітчим», «У ліжку з ворогом», «Хороший син») і, мабуть, саме тому добре впорався з «потойбічною» тематикою: не став наповнювати кадр спецефектами, а зосередився на почуттях людей, які, всупереч здоровому глузду, вперто продовжують пошуки тих, хто, як їх усі запевняють, ніколи не існував. Чудова гра Мур додає емоцій у загадковий сюжет. Фінал стрічки роз’яснює не все, однак його життєстверджуюча сила залишає приємне враження. Касові збори фільму у прокаті США склали 62 млн. доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *