Ходять чутки

Ходять чутки (Rumor Has It… / Ходят слухи). США, 2006. Режисер [Роб Райнер->rob-reiner]. У ролях: [Дженніфер Аністон->jennifer-aniston], [Кевін Костнер->kevin-costner], Ширлі Маклейн, [Марк Руффало->mark-ruffalo], Міна Суварі.

Новий канал, неділя 10 серпня, 18.10

Напередодні весілля Сара (Аністон) розуміє, що саме любовні походеньки її найближчих родичів стали основою бестселера “Випускник”, за яким у 1967 р. було знято фільм з Дастіном Хоффманом. Тому вона вирушає на пошуки Бо Борроуза (Костнер) – чоловіка, з яким одночасно крутили романи і її мати, і її бабуся, і який цілком може виявитись її справжнім батьком… Ідея створити щось на кшталт сіквелу “Випускника”, але у зовсім іншій тональності, непогана, але реалізація вийшла слабенькою і передбачуваною, незважаючи на велику кількість добрих акторів. Краще ще раз переглянути “Випускника”.

Велика крадіжка

Велика крадіжка (The Big Bounce / Большая кража). США, 2004. Режисер Джордж Армітадж. У ролях: [Овен Вілсон->owen-wilson], [Морган Фрімен->morgan-freeman], [Гарі Сініз->gary-sinise], Сара Фостер, Чарлі Шин, Вінні Джонс, Віллі Нельсон, Бебе Ньювірт.

1+1, субота 9 серпня, 22.10

Дрібний злодій Джек Раян (Вілсон), який знайшов роботу на курорті для багатіїв, зустрічає Ненсі Хеєс (Фостер) – красуню, яка теж колись мала проблеми з законом. Разом вони планують пограбувати коханця Ненсі – власника курорту (Сініз). Однак насправді це лише частина більш складного плану, в якому замішаний місцевий суддя (Фрімен)… Продовжити читання “Велика крадіжка”

Дейвід Духовни

Дейвід Духовни (David Duchovny / Дэвид Духовны) народився 7 серпня 1960 р. у Нью-Йорку. Його батько, Абрам, був публіцистом Американського Єврейського комітету, мати, Маргарет, – вчителем початкової школи. Батьки розлучилися, коли Дейвіду було 11 років. У нього є старший брат Денієл та молодша сестра Лорі. Дейвід ріс тихим і сором’язливим хлопчиком, через що брат часто дражнив його. Сім’я жила в одній кімнаті маленької квартири, яку знімала на Мангеттені. Батьки не знали, чим зайняти увагу сина, а потім знайшли вихід – шотландська бабуся Дейвіда навчила його в’язати, і вони часто сиділи зі спицями і нитками на колінах. Духовни згадує, що він навіть зв’язав тоді для своєї собаки підстилку.

duch1

Продовжити читання “Дейвід Духовни”

Секретні матеріали-2: Я хочу вірити

Художні фільми, зняті як продовження популярних зараз або популярних колись серіалів, можна поділити на дві категорії. Одні можна дивитись навіть тим, хто ніколи не чув про телешоу та його героїв. Інші розраховані майже виключно на тих, хто знає головних героїв і вболіває за них.

xf

Продовжити читання “Секретні матеріали-2: Я хочу вірити”

Ножиці

Ножиці (Scissors / Ножницы). США, 1990. Режисер Френк Де Фелітта. У ролях: [Шарон Стоун->sharon-stone], Стів Рейлсбек, Ронні Кокс, Мішель Філліпс.

К1, середа 6 серпня, 23.00

На Анжелу (Стоун) здійснено напад, і шок від нього поступово перетворюється на параною. Хто ж вона насправді – божевільна чи жертва підступних маніпуляцій?.. Слабенький трилер, знятий ще до того, як Стоун стала зіркою завдяки “Основному інстинкту”, – щось на кшталт школярської спроби наслідувати Хічкока.

Поворот не туди

Поворот не туди (Wrong Turn / Поворот не туда). США, 2004. Режисер Роб Шмідт. У ролях: Десмонд Харрінгтон, [Еліза Душку->eliza-dushku], Емануель Шрікі, Кевін Зегерс, Джеремі Сісто.

ТРК “Україна”, понеділок 4 серпня, 23.30

Група юних туристів заблукала в лісі, і це лише початок їх нещасть: на них починає полювання сімейка виродків, які планують заживо з’їсти бідолах… Типовий хоррор у стилі відомих картин “У пагорбів є очі” та “Різанина бензопилкою по-техаськи”, але, на відміну від цих класичних стрічок, зовсім позбавлений елементу несподіванки і швидше смішний, аніж страшний.