Зона висадки

Зона висадки (Drop Zone / Зона высадки). США, 1994. Режисер Джон Бедем. У ролях: Веслi Снайпс, Герi Бiзi, Янсi Батлер, Майкл Джетер, Корiн Немек, Кайл Секор.

ENTER-фiльм, вiвторок 16 серпня, 20.30

Полiцейський (Снайпс) та його брат перевозять злочинця, спецiалiста з комп’ютерiв, який маe дати свiдчення в судi. В лiтаку на них нападають терористи, якi тiкають з парашутами, прихопивши з собою комп’ютерника, потрiбного iм для роботи. Брат героя гине, а його самого звiльняють згiдно з правилами розслiдування. Тодi вiн починаe власнi пошуки вбивць, для чого йому доводиться проникнути в групу екстремалiв… Непоганий бойовик, знятий мiцний професiоналом Бедемом. Дуже багато карколомних повiтряних трюкiв i всi на своiх мiсцях: Снайпс – герой, Бiзi – лиходiй.

Зона висадки (Drop Zone / Зона высадки). США, 1994. Режисер Джон Бедем. У ролях: [Веслi Снайпс->wesley-snipes], Герi Бiзi, Янсi Батлер, Майкл Джетер, Корiн Немек, Кайл Секор.

ICTV, четвер 23 квітня, 23.00

Полiцейський (Снайпс) та його брат перевозять злочинця, спецiалiста з комп’ютерiв, який має дати свiдчення в судi. В лiтаку на них нападають терористи, якi тiкають з парашутами, прихопивши з собою комп’ютерника, потрiбного їм для роботи. Брат героя гине, а його самого звiльняють згiдно з правилами розслiдування. Тодi вiн починає власнi пошуки вбивць, для чого йому доводиться проникнути в групу екстремалiв… Непоганий бойовик, знятий мiцним професiоналом Бедемом. Дуже багато карколомних повiтряних трюкiв i всi на своїх мiсцях: Снайпс – герой, Бiзi – лиходiй.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *