Молодий місяць

Молодий місяць (New Moon / Новолуние). Містична мелодрама. США, 2009. Режисер Кріс Вайц. У ролях: [Крістен Стюарт->kristen-stewart], [Роберт Паттінсон->robert-pattinson], Ешлі Грін, Тейлор Лотнер, Біллі Бурк, Майкл Шин, [Дакота Фаннінг->dakota-fanning].

new_moon_wall_001.jpg

Едвард (Паттінсон) вирішує, що розставання з Беллою (Стюарт) врятує її від небезпеки спілкування з вампірами. Він їде, сказавши дівчині, що більше її не кохає і не хоче бути з нею. Страждаючи від розлуки, героїня дізнається, що її друг з резервації Джейкоб Блек – перевертень…

Перша частина кіносеріалу зібрала у світовому прокаті 383.5 млн. доларів, тому зйомки продовження викликали великий ажіотаж серед прихильників [“Сутінків”->twilight]. Фанати ретельно стежили за всім, що відбувалось на знімальному майданчику. “Навколо нас завжди товпились сотні людей, – згадує виконавець головної чоловічої ролі Роберт Паттінсон. – Це було щось неймовірне. Я не знаю жодної людини, у родині якої не було б жодного фаната “Сутінків”. Навіть митники в аеропорту просять підписати автографи для їх дружин та доньок. Я бачив у крамниці двох дівчат, які плакали, купуючи DVD “Сутінків”. Плакали над DVD! А на церемонії вручення “Оскарів” до мене підійшла Робін Райт-Пенн і сказала, що їй та її дітям дуже сподобались “Сутінки”. Це було відразу ж після того, як її чоловік Шон Пенн отримав “Оскар” у номінації “Найкращий актор”. Сюрреалізм!”

Паттінсон просить прихильників не плутати його з персонажем: “Нещодавно до мене підійшла молода мати і попросила, щоб я вкусив її дитину. Мені стало дійсно страшно. А в Чикаго на зустріч зі знімальною групою прийшли чотири дівчини, які спеціально порізали шкіру на шиї, щоб у них текла кров. Мені дуже не подобається, що дехто вважає мене справжнім вампіром”.

Третя частина кіносеріалу, “Затьмарення”, вийде на екрани світу 30 червня 2010 р.

1 коментар для “Молодий місяць”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *