Куди поділись Моргани?

Куди поділись Моргани? (Did You Hear About the Morgans? / Куда делись Морганы?). Романтична комедія. США, 2009. Режисер Марк Лоренс. У ролях: [Х’ю Грант->hu-grant], [Сара Джессіка Паркер->sara-jessica-parker], Сем Елліот, [Мері Стінберген->mary-stinbergen], Майкл Келлі, Джесс Лібман, Елізабет Мосс.

Життя Пола (Грант) та Меріл (Паркер) Морган багатьом може здатися ідеальним, незважаючи на те, що їх шлюб руйнується. Але якось вони стають свідками вбивства і мішенями найманого вбивці. Федерали включають їх у програму із захисту свідків і перевозять у затишне містечко у Вайомингу…

Марк Лоренс не вперше виступає режисером і сценаристом романтичних комедій: серед його робіт – популярні “Геть з очей – то геть із чарту!” і “Кохання з повідомленням”. Вже під час зйомок своїх попередніх фільмів він почав думати про сюжет “Морганів”, який додав новий для його сценаріїв елемент – шлюб. Вперше ідея створити таку картину з’явилась у Марка 10-11 років тому. Це був один з проектів, над якими довелося довго працювати, відкладаючи сценарій, а потім повертаючись до нього.

Головну чоловічу роль Марк з самого початку писав для Х’ю Гранта, з яким багато працював у минулому. Перед тим, як дати згоду на зйомки, Грант і Паркер домовились зустрітися в Нью-Йорку і влаштувати діловий обід. Зустріч пройшла настільки чудово, що актори вирішили пожартувати над режисером: вони обоє написали Лоренсу листи про те, яким жахливим був обід. Марк не відразу повірив у те, що над ним усього лише пожартували.

Для Сема Елліота, ветерана драматичних вестернів (“Тумстоун”), Клей Вілер є першою повноцінною комедійною роллю за всю його кар’єру.

1 коментар для “Куди поділись Моргани?”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *