Кеті Кессіді

Кетрін Евелін Аніта Кессіді-Бенедон, зараз більш відома як Кеті Кессіді (Katie Cassidy / Кэти Кэссиди), народилась 25 листопада 1986 р. у Лос-Анджелесі в сім’ї поп-ікони 70-х Дейвіда Кессіді та колишньої моделі Шеррі Бенедон, яка залишила кар’єру, щоб зайнятися вихованням дочки. У 70-80-х Дейвід та Шеррі постійно розставалися і знову сходилися, але незмінно залишались хорошими друзями. Кеті росла у містечку Калабаса (штат Каліфорнія), де жила з матір’ю і вітчимом, який працював на “швидкій допомозі”. Крім знаменитого батька, у неї є і інші уславлені родичі: театральний актор Джек Кессіді, його дружина, актриса Евелін Ворд, акторка і співачка Ширлі Джонс, актор, співак і письменник Шон Кессіді.

ccassidy1.jpg

З ранніх років Кеті проявляла великий інтерес до шоу-бізнесу, брала уроки танців, співу, акторської майстерності, гімнастики й гри на піаніно та гітарі. Однак батьки забороняли дівчині серйозно займатися акторською кар’єрою, поки вона не закінчить школу. Паралельно з навчанням Кессіді грала у місцевому театрі і підробляла моделлю для колекції Abercrombie & Fitch’s Rock & Republic. У 2002 р. вона привернула увагу музичного продюсера Джоела Даймонда, який запропонував їй випустити для студії Artemis Records пісню “I Think I Love You”, кавер-версію хіта її батька.

ccassidy2.jpg

Після закінчення школи Кеті переїхала до Лос-Анджелесу, отримала роль Зоуї в популярному телешоу “На сьомому небі” і знялась в кількох епізодах серіалу “Секс, кохання і секрети”. У 2006 р. вона виконала невеликі ролі у стрічках “Коли дзвонить незнайомець”, “Клік”, “Чорне Різдво”. Акторка також знялась у кількох сценах римейку досить відомої комедії “Помста придурків” з Адамом Броуді та Дженною Девон, але несподівано знімальній групі заборонили працювати на території коледжу Агнес Скотт, потім проект заморозили і остаточно закрили. Цю невдачу швидко компенсували зйомки в Парижі, де Кессіді разом з Лаямом Нісоном та Меггі Грейс зіграла у “Заручниці” (2008).

Справжня слава прийшла до актриси, коли вона виконала роль демона Рубі у серіалі “Надприродне” з Джаредом Падалекі та Дженсеном Еклзом. Кеті знялась у шести епізодах третього сезону, після чого боси студії довго вирішували, що робити з її героїнею. Акторці дозволили вибирати – піти чи залишитись. Оскільки саме тоді почалась праця над проектом “Острів Харпера”, в якому Кессіді дуже хотіла взяти участь, вона вирішила піти. Фортуна знову посміхнулася Кеті, коли вона отримала головну жіночу роль Елли Сіммс у продовженні культового шоу 90-х “Район Мелроуз”. Акторка також виконала одну з головних ролей у римейку легендарного [“Жаху на вулиці В’язів”->nightmare-on-elm-street].

ccassidy3.jpg

Зараз Кеті Кессіді зайнята у новому проекті Кріса Картера, автора знаменитих “Секретних матеріалів”. Сюжет тримають у таємниці, але подейкують, що Картер знімає у районі Лос-Анджелесу “напівавтобіографічну драму з елементами містики”. Актриса також з’явиться у молодіжній пригодницькій стрічці “Монте-Карло” з Корі Монтісом і Селеною Гомес і, можливо, у картині за мотивами відомого серіалу “Даллас” з Джоном Траволтою у головній ролі (на даний момент цей проект заморожено, і його подальша доля невідома).

1 коментар для “Кеті Кессіді”

  1. Сповіщення: Кеті Кессіді | Kinoblog

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *