Ванеса Енн Хадженс

Ванеса Енн Хадженс (Vanessa Anne Hudgens / Ванесса Энн Хадженс) народилась 14 грудня 1988 р. у місті Салінас (штат Каліфорнія) у сім’ї Джини та Грега Хадженсів. Вона каже, що у дитинстві була зовсім самотньою. Їй довелося пожити у різних місцях західного узбережжя, від Орегону до Південної Каліфорнії, подорожуючи з батьками та молодшою сестрою Стеллою. Інтерес до сценічного мистецтва у Ванеси в крові – практично всі її бабусі і дідусі були музикантами. З восьми років дівчинка брала участь у музичних театральних постановках, тому програму старших класів школи вивчала вдома. Сім’я переїхала до Лос-Анджелесу після того, як Ванеса успішно пройшла прослуховування для роботи на комерційному телебаченні.

hudgens1.jpg

Кар’єра Хадженс почалась з участі у серіалах “П’ять близнюків”, “Прикрий мене”, “Все ще стою” тощо. Перші стрічки, в яких вона знялась, “Тринадцять” (2003) та “Вісники бурі” (2004), особливого успіху в прокаті не мали. Відомою Ванесу зробила головна роль Габріели Монтез у картині “Класний мюзикл”. Результатом популярності став запропонований Хадженс контракт з Old Navy, згідно з яким вона повинна була з’явитися у кількох рекламних роликах компанії. До цього Ванеса знімалась у рекламі купальників для цієї ж компанії у 2005 р.

Хадженс продовжила брати участь у шоу каналу Діснея і розпочала кар’єру співачки: її дебютний альбом під назвою “V” вийшов у першій половині вересня 2006 р. Акторка підписала контракт з “Голлівуд Рекордс”, звукозаписуючою фірмою, яка теж є власністю компанії Діснея. У серпні 2007 р. її відзначили премією “Teen Choice Award” як найкращу співачку-новачка.

hudgens2.jpg

6 вересня 2007 р. в Інтернет потрапили скандальні фотографії оголеної Хадженс. Пізніше актриса за них вибачилась, і представник каналу Діснея сказав, що компанія продовжить працювати з нею. Однак через два роки, 6 серпня 2009 р., у всесвітній мережі з’явились нові фотографії оголеної Ванеси, зроблені нею на мобільний телефон. У червні 2010 р. в інтерв’ю американському журналу Glamour акторка і співачка зізналась, що все ще страждає через обидва фотоскандали: “Мені досі незручно, коли я згадую про цю ситуацію. Але, як мені здається, завдяки атакам преси я стала сильнішою. Найгірше те, що фотографії призначались для приватного перегляду”.

У картині [“Красуня і чудовисько”->beatly] Ванеса Хадженс зіграла дівчину, яка поступово закохується у хлопця з Мангеттена, у якого зла чаклунка вкрала його чарівну зовнішність, перетворивши його на потвору. Разом з нею у фільмі знялися Алекс Петтіфер та Мері-Кейт Ольсен. У дитинстві Ванеса була фанаткою Ольсен, бо їй дуже подобались стиль і образ Мері-Кейт. Під час зйомок стрічки акторки подружилися і разом ходили на шопінг.

hudgens3.jpg

У 2007 р. у жовтневому номері журналу “Teen” Хадженс підтвердила, що зустрічається зі своїм партнером з фільму “Класний мюзикл” Заком Ефроном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *