Ерік Балфур

Ерік Балфур (Eric Balfour / Эрик Балфур) народився у 1977 р. у Лос-Анджелесі. Його батько працював мануальним терапевтом, мати була радником з питань сім’ї та шлюбу. Серед предків Еріка – росіяни, французи та південноамериканські індіанці. Він з дитинства захоплювався лицедійством, брав участь у постановках літнього дитячого театру. В одній з вистав його помітив акторський агент, і 14-річний Ерік отримав роль у телешоу “Дитяча корпорація”. З того часу він регулярно знімається у кіно й на телебаченні. Серед його робіт – серіали “Доктор Квін, жінка-лікар”, “Баффі – винищувач вампірів”, “Затока Доусона”, “Клієнт завжди мертвий”, “24 години”, “Закон і порядок: злочинний намір”, “С.С. – самотні серця”, “Життя на Марсі”, фільми “Техаська різанина бензопилою”, “Будь крутіший”, “Подалі від тебе”, “Месник”. Зараз Балфур грає у серіалі “Хейвен”, який розповідає про містичні й надприродні події у маленькому містечку Хейвен у штаті Мен.

balfour1.jpg

Режисери [“Скайлайну”->skyline], брати Страус, кажуть, що запросили у свій фільм Еріка через його нестандартну зовнішність, завдяки якій він може зіграти і юнака, і зрілого чоловіка. “Ерік Балфур має цікаву ауру – у ньому відчувається і впевненість у собі, і хлопчаче завзяття, – вважає Грег Страус. – Еріку ідеально пасує роль чоловіка, який тільки вчиться бути героєм”. Персонаж Балфура, Джеррод, стоїть на порозі змін: його подружка вагітна, і він повинен вирішити, готовий він стати сімейним чоловіком чи йому рано брати на себе подібну відповідальність. Актор розповідає, що роль зацікавила його можливістю зіграти внутрішні зміни у душі Джеррода: герой вчиться на очах, опинившись у небезпечній, неймовірній ситуації. Йому доводиться пережити дивовижні способи дії на нервову систему людини, через які виконавець ролі постійно перебував у стані фізичної напруги. “В один з перших знімальних днів мені довелося напружуватися і здригатися протягом 12 годин, – згадує Ерік. – Після зйомок я почав знімати грим і помітив, що у мене лопнули кровоносні сосуди на лобі та навколо очей. Наступного дня я пішов до дерматолога. Він мені не повірив. Я розповів йому, що зі мною сталося, а він заявив, що я його обманюю. Він був упевнений, що я вживаю якісь наркотики”.

balfour2.jpg

У 2005-2007 рр. Балфур був заручений з актрисою Мун Бладгуд, потім він зустрічався з акторкою Леонор Варелою, з якою познайомився на зйомках картини “Пекельна поїздка”. Ерік серйозно захоплюється музикою: в юності він створив групу Blessed with Soul, пізніше організував групу Born as Ghosts, яка у 2004 р. випустила дебютний альбом. Актор також любить віндсерфінг, катання на сноуборді і гру у покер.

balfour3.jpg

Балфур не вважає себе зіркою і ніколи не хвалиться своїми акторськими досягненнями. “Я далеко не найвродливіший актор у Голлівуді і далеко не найталановитіший, – каже він. – Тому я вважаю, що мені дуже пощастило працювати там, де я працюю, і я дуже дякую людям, які дивляться фільми та серіали за моєю участю”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *